top of page
wylick-banner.gif

VAN WYLICK

  • Facebook
linkedin icon.gif
van wylick logo klein.png

Adres: Retselseweg 10

Postcode: 5473 HC

Plaats: Heeswijk-Dinther

T: 088 – 540 11 00
E: info@vanWylick.com
W: www.isomix.com

Van Wylick

Van Wylick isolerende mortels BV is al meer dan 30 jaar koploper in het ontwikkelen van hoogwaardige, isolerende en drukvaste basislagen voor op daken en vloeren. Het familiebedrijf Van Wylick is groot geworden met het innovatief isolatiesysteem van Betopor. Dit systeem is inmiddels uitgegroeid tot de norm op het gebied van isoleren in Nederland en is al toegepast op meerdere miljoenen m² dak en vloer.

Sinds enkele jaren hebben we de naam van Betopor veranderd in de verzamelnaam Isomix®, een nieuwe naam voor een vertrouwd systeem. Het Isomix® Dak- of Vloersysteem is een bijzonder flexibel systeem dat de beste eigenschappen van isolatiemateriaal en mortel combineert.

 

Het Isomix® Dak- of Vloersysteem is zowel isolerend als drukvast en in elke vorm aan te brengen. Welk project u ook om handen heeft, met het Isomix® Dak- of Vloersysteem bent u verzekerd van een perfect afgewerkte, drukvaste ondergrond met de juiste isolatiewaarde.

De nieuwste innovatie heet Isomix® Plus: een waterafstotende mortel die voorgoed afrekent met het probleem van doorslag van vocht. Dit is de perfecte basislaag voor conceptdaken, zoals bijvoorbeeld zonne-, parkeer-, water-, groen- en leefdaken.

 

Van Wylick opereert vanuit het Brabantse Heeswijk-Dinther. Hier bevinden zich de laadstations voor de Isomixers: volautomatische installaties waarin de mortel wordt vermengd en vervolgens naar bouw lokatie wordt getransporteerd.

12build logo
bottom of page