top of page
intro-beeld-vasco-web-2600-x-1354-72dpi.jpeg
vasco logo.png

VASCO

Vasco is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook in verre exportmarkten zoals Japan, VS, China en Nieuw Zeeland. Merken die tot Vasco Group nv behoren zijn: Vasco, Brugman en Superia.

Vasco is een toonaangevende producent van designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling en is marktleider in badkamerradiatoren in Benelux. Brugman en Superia zijn kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren en behoren tot de absolute top in hun segment. Vasco ontwikkelt en produceert producten en oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. Dit door een sterke focus op de individuele behoeften van de eindklant. De zoektocht naar alternatieve materialen, innovatieve designs en vernieuwende productieprocessen, leverde Vasco al tal van internationale awards en prijzen op.

Het hoofdkantoor van Vasco is gevestigd in Dilsen (België). De productiebedrijven bevinden zich in Dilsen (België) en Legnica (Polen). Vasco / Brugman / Superia telt ca. 500 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.

Een energie-efficiënte en duurzame totaaloplossing voor jouw woning

Vasco zorgt met haar innovatieve verwarmings- en ventilatieoplossingen voor jouw ideale binnenklimaat. Een optimaal binnenklimaat zorgt voor een behaaglijk gevoel, geeft energie en biedt een goede weerstand. Aangezien we een groot gedeelte van onze tijd in huis doorbrengen, heeft dit een belangrijke invloed op onze gezondheid en dus ons functioneren. Of het nu gaat om verwarmen, ventileren of koelen, met Vasco heb je altijd een passende en duurzame totaaloplossing, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

VASCO

vasco log klein.jpg

Kruishoefstraat 50

3650

Dilsen

046-4740625
order@vbbv.com
www.vbbv.com

linkedin icon.gif
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

PRODUCTEN

BADKAMERRADIATOREN

Hero_collection_Agave.jpeg

Agave

Slanke, verfijnde, gracieuze warmte. Uitzonderlijk slanke buizen, samengevoegd tot een elegante structuur die blijft boeien en charmeren door zijn zachte, ronde vormen. Geaccentueerd door de horizontale buizen die bovenop de verticale collectoren liggen. Als badkamercomfort het synoniem is van intimiteit, dan is intimiteit het synoniem van Agave. Een absolute blikvanger, die bijdraagt tot de comfortabele sfeer die je in een eigentijdse badkamer verwacht.

bottom of page