banner-front-zana-02.jpg
vasco logo.png

VASCO

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif
vasco log klein.jpg

Adres: Kruishoefstraat 50

Postcode: 3650

Plaats: Dilsen

T: 046-4740625
E: order@vbbv.com
W: www.vbbv.com

Vasco

VERWARM IN STIJL MET TIJDLOZE DESIGN RADIATOREN

Een Vasco designradiator is ontdaan van elke overbodigheid en combineert efficiëntie en functionaliteit tot een natuurlijke vormgeving. Stijlvol, mooi en puur om te zien, te voelen, te ervaren en te beleven. Authenticiteit is de norm doorheen het ontwikkelingsproces. Het continue streven naar state-of-the art design leverde Vasco al heel wat belangrijke internationale awards op.

brochure-nlbe.png

Vasco Magazine 2020

inspiration-nlbe.jpg

Inspirationbook 2020

Vasco Magazine 2020

PRODUCTEN

BLOWER COLLECTIE

Snel en intelligent verwarmen met elektrische badkamerradiatoren

Naast de vertrouwde designradiatoren, ontwikkelde VASCO speciaal voor de badkamer een gamma elektrische radiatoren met geïntegreerde Blower-unit. Met zijn extra warmteafgifte van 1000 watt, zorgt de Blower ervoor dat je badkamer supersnel de gewenste temperatuur bereikt. Deze is beschikbaar op een 6-tal elektrische badkamerradiatoren (Carré Bad, Agave, Aster, Iris en Niva) en is leverbaar in grijs en wit. De Blower werkt met een zichzelf programmerende intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie. Efficiënt elektrisch verwarmen, zo wordt er geen kilowattuur te veel verbruikt! Aangenaam, energiezuinig, en verantwoord warmtecomfort, begint met Vasco.

Vasco blower design radiator
ritmo.jpg
alu-zen.jpg
carre.jpg
arche.jpg

MONO COLLECTIE

PLAY WITH MONO

Wat als je twee verticale designradiatoren tot de uiterste essentie herleidt, de aansluitingen volledig aan het zicht onttrekt en de ophangingen harmonieus integreert? Vasco nam de proef op de som met de aluminium designradiatoren Beams en Bryce, twee gelauwerde toppers uit het aluminium gamma van Vasco. Resultaat? Het summum van pure eenvoud en architecturale vrijheid.

• 1, 2 of max. 3 verticale Mono-profielen naast elkaar

• vlak design (Beams Mono) of geprofileerd design (Bryce Mono)

• combinatie van 3 dezelfde of 3 verschillende kleuren

• configuratie van 2 of 3 verschillende hoogtematen

• configuratie van 2 verschillende tussenafstanden

• individuele aansturing per profiel

• thermostaatknop vrij te plaatsen op de wand

mono.jpg
iris_1.jpg
beams.jpg
agave.jpg
aster.jpg

E-VOLVE COLLECTIE

NIEUWE REGELING VOOR ELEKTRISCHE RADIATOREN

Met E-Volve zet Vasco zijn duurzame innovatiereeks nu verder. Deze nieuwe regeling voor elektrische badkamerradiatoren combineert een discrete vormgeving met energie-efficiente topprestaties. De weekprogrammering en openraamdetectie zijn enkele voorbeelden van de energiebesparende functies. Het kernidee is simpel: zo energiezuinig mogelijk verwarmen. Zo schakelt de radiator bij een plotse temperatuurdaling automatisch naar een lagere stand om geen onnodige energie te verbruiken. E-Volve is ook verkrijgbaar in een RF-kit (radiofrequentie) met RF-thermostaat en een RF-ontvanger, discreet gemonteerd onder de radiator.

e-volve.jpg
flatline.jpg
bryce.jpg
e-panel.jpg
malva.jpg
e-tech.jpg
niva.jpg
zaros_vertical.jpg
vintage.jpg
tulipa.jpg
prado.jpg
primula.jpg
zana_vertical.jpg
veronica.jpg
viola.jpg
ONI.jpg