top of page
1657548707646.jpeg

DELTAPLUS SYSTEMS - VERTIC

Delta plus Systemsis fabrikant van valbeveiligingssystemen voor het veilig werken op hoogte en biedt al meer dan 20 jaar duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen.

 

Hoogstaand in valbeveiliging

 

Valbeveiliging is onmisbaar daar waar op hoogte gewerkt moet worden. Wij zijn specialist in het veilig werken op hoogte. Met onze jarenlange ervaring in ontwerpen, produceren, adviseren en installeren van valbeveiliging bieden wij passende en innovatieve oplossingen voor iedereen die veiligheidsvoorzieningen op hoogte nodig heeft. Bij Delta plus Systems doen we één ding: valbeveiliging bieden waar we trots op zijn! Zo kunnen we ons namelijk blijvend onderscheiden met betrouwbaarheid, service en veiligheid.

 

Wij helpen graag

 

Op zoek naar uiterst betrouwbare en gebruiksvriendelijke valbeveiligingsoplossingen? Bij Delta plus Systems ben je aan het juiste adres. Van advies tot engineering en van installatie tot inspectie, Delta plus Systems heeft voor alle soorten werkzaamheden en omstandigheden een passende oplossing om veilig en comfortabel op hoogte te werken.

Neem gerust contact met ons op of stuur ons jouw situatie of vraag over het werken op hoogte en wij zorgen voor een

passende oplossing. Uiteraard rekening houdend met ieders wensen en eisen. Liever een afspraak op locatie? Geen probleem. Veilig werken op hoogte zoals door jou gewenst moet het resultaat zijn.

Werken bij

“De klantvraag écht goed begrijpen, buiten de kaders denken. Dat doen we bij Delta Plus Systems met z’n allen; je zoekt elkaar op, we weten waar ieders talenten liggen en zetten die in.”

 

Met elkaar

 

Werken met passie. Dat doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en kijken naar de persoon achter de medewerker.

We geloven in openheid en dat brengt ons een waardevolle samenwerking. We hebben plezier in het werk wat we doen en zijn trots op de resultaten die we leveren.

 

Wij zijn

 

  • Hard werken en een goede dosis humor

  • Bevlogenheid en betrokkenheid

  • Trots op onze klanten en elkaar

  • Samen één team.

DELTAPLUS SYSTEMS - VERTIC

deltaplus logo.png

Goudstraat 36

2718 RC

Zoetermeer

088 - 321 80 00
info@vertic.nl
www.deltaplussystems.nl

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

VALBEVEILIGING HORIZONTAAL

Horizontale valbeveiliging is speciaal ontwikkeld voor werkzaamheden op hoogte met een helling van minder dan 15 graden. Het type valbeveiliging dat je kunt toepassen verschilt, elke werksituatie en / of gebouw is namelijk anders.

 

Comfortabel en veilig

De veiligheidslijnen van Delta Plus Systems zijn geschikt voor bijvoorbeeld op daken en langs gevels. Toepasbaar voor meerdere gelijktijdige gebruikers en bovenal een zeer gebruiksvriendelijke oplossing om veilig op hoogte te werken omdat je jezelf niet telkens los hoeft te koppelen.

Het stabiele en vormvaste ontwerp van het Delta Plus Systems railsysteem heeft geen deflectie (rek) zodat deze ideaal toepasbaar is voor installaties, aan de onderkant van een dak of wanneer de vrije hoogte (valvrijheid) onvoldoende is voor een veiligheidslijn.

 

Altijd de juiste oplossing

De horizontale valbeveiligingssystemen van Delta Plus Systems zijn zo ontwikkeld dat deze onbeperkte mogelijkheden bieden op bijvoorbeeld daken, productie gebieden, machines, stadions, fotovoltaïsche panelen, etc. en voor iedereen uiterst veilig en comfortabel in gebruik zijn.

COMBIRAIL-utilisateur-2-min-paysage.jpeg
batiligne-bora-bora-four-seasons.png
Rail-LR-prise-de-vue-fond-noir.jpeg
batiligne.jpeg

VALBEVEILIGING HELLEND

Werken op hoogte is niet altijd specifiek in een horizontale (platte daken) of verticale (telecommasten) omgeving. Schuine situaties zoals pretparken, bruggen, etc. waar veel valgevaar is zijn vaak ook nog moeilijk toegankelijk.

 

Uniek en betrouwbaar

Delta Plus Systems heeft voor structuren waarbij de helling groter is dan 15 graden een aantal unieke en gepatenteerde valbeveiligingsoplossingen ontwikkeld. Je kunt met deze systemen vrij bewegen in elke richting zonder los te maken en deze bieden een optimale veiligheid op hellingen tot aan 180 graden.

 

Eén meeloper, altijd veilig

De bi-directionele meelopers kunnen worden gebruikt zonder te ontkoppelen en hebben een blokkerende werking in twee richtingen, maar alleen als de gebruiker dat wenst en. Zo kan altijd comfortabel en uiterst veilig worden gewerkt.

combirail-inclined-fall-protection-vertic-200x200.jpeg
combirail-walibi-inclined-fall-protection-rail-system-200x200.jpeg
combirail-inclined-fall-protection-rail-system-with-switch-200x200.jpeg
combirail-inclined-fall-protection-rail-system-200x200.jpeg

VALBEVEILIGING VERTICAAL

Verticaal werken op hoogte in bijvoorbeeld ladders, trappen, elektriciteitsmasten, windturbines, gevels, luifels of onder uitstekende daken moet altijd met een gecertificeerd en veilig systeem welke tevens prettig in gebruik is.

 

Zonder concessies

De Delta Plus Systems verticale valbeveiligingsoplossingen zijn door onze specialisten met zorg en kennis ontwikkeld, zodanig dat altijd veilig en comfortabel op hoogte kan worden gewerkt. Dat is het uitgangspunt bij het ontwerpen en ontwikkelen van een Delta Plus Systems valbeveiligingssysteem.

 

De perfecte oplossing

De snelheid van stijgen en dalen wordt bepaald door de gebruiker. Geen ongewenste remwerking, noch bij het klimmen noch bij het afdalen, dat is belangrijk! En goed te weten. De Delta Plus Systems verticale valbeveiligingsoplossingen voldoen aan of overtreffen de huidige normen en worden geproduceerd van hoge kwaliteit materialen.

VERTILIGN-vert-fall-prot-sys.png
VERTIRAIL-2-vertical-fall-pro-sys.png

BORGINGSPUNTEN

Delta Plus Systems heeft borgingspunten voor alle type daken. De borgingspunten van Delta Plus Systems hebben ieder een eigen karakteristiek en zijn zodoende geschikt voor specifieke toepassingen. Zo is door de specialisten van Delta Plus Systems voor elke situatie of constructie een gecertificeerd borgingspunt ontworpen om veilig op hoogte werken.

 

Onbegrensde mogelijkheden

De borgingspunten van Delta Plus Systems zijn zodanig ontwikkeld dat deze ruimschoots aan alle veiligheidseisen voldoen en daarnaast in alle omstandigheden eenvoudig te gebruiken. De borgingspunten kunnen losstaand of als onderdeel van een veiligheidslijn worden toegepast.

 

Een paar voordelen

Eenvoudig te installeren, geen koudebrug, waterdicht en natuurlijk gecertificeerd en veilig, dat zijn de kenmerken van de Delta Plus Systems borgingspunten. Dit maakt de borgingspunten voor zowel de gebruiker als installateur een optimaal valbeveiligingssysteem.

point-ancrage-simple-BWOOD-visuel-paysage-grand.jpeg
solution-altifix-vertic-couverture-etanchee-PVC.jpeg
solution-pst-vertic.jpeg

COLLECTIEVE VALBEVEILIGING

Op zoek naar collectieve valbeveiliging voor bijvoorbeeld daken en/of lichtstraten? De collectieve valbeveiliging oplossingen van Delta Plus Systems bieden optimale veiligheid tegen valgevaar.

 

Hoogste niveau van veiligheid

Als er op hoogte gewerkt moet worden dan dient een werkplek, volgens de arbeidshygiënische strategie (een hiërarchisch stelsel van beheersmaatregelen voor risico’s), bij voorkeur voorzien te worden van collectieve valbeveiliging zoals bijvoorbeeld hekwerk.

 

Voor iedereen

De collectieve valbeveiliging van Delta Plus Systems is eenvoudig te plaatsen, biedt bescherming aan een onbeperkt aantal personen en kan door iedereen worden gebruikt. Dus ook door mensen zonder specifieke kennis over persoonlijke beschermingsmiddelen en is daarmee voor zowel professionele als ondeskundige gebruikers zeer goed toepasbaar.

protection-collective.jpeg
protection-antichute-lanterneaux.jpeg

OPGENOMEN SPECIFICATIES IN NBS

ALUMINIUM KOOILADDER (EN-ISO 14122-4), ALTISAFE

HORIZONTALE VALBEVEILIGING, ANKERPUNT (EN 795), ALTIFIX

ANKERLIJN HORIZONTAAL, ALTILINE

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

MEELOPENDE ANKERLIJN, VERTICAAL (EN 353-1) , VERTILINE

MEELOPENDE ANKERLIJN, HELLEND, COMBILINE

MEELOPENDE ANKERRAIL, HORIZONTAAL, ALTIRAIL

MEELOPENDE ANKERRAIL, VERTICAAL, VERTIRAIL

MEELOPENDE ANKERRAIL, HELLEND, COMBIRAIL

DAKRANDBEVEILIGING, HEKWERK (EN-ISO 14122-3), ALTILISSE

DAKRANDBEVEILIGING, HEKWERK (EN-ISO 14122-3), ALTILISSE A/C

bottom of page