top of page
2000-MM-296425-graphic-content-page-moment-of-success-01-2000x666.webp

MOMENTS OF SUCCESS

Dagelijks gaan onze klanten de uitdagingen binnen hun sector aan. Grenzen worden verlegd, ideeën worden verder uitgedacht en nieuwe dingen worden gecreëerd – en wij zijn er trots op onze klanten bij elke stap te begeleiden – want hun succes is ons succes!

WAGO NEDERLAND BV

Gebouwtechniek in de focus

 

Ontdek onze oplossingen voor uw uitdagingen

U bent bezig met de planning van de lichtinstallatie en -automatisering in uw kantoorgebouw, wilt een verwarmings-, airconditionings- en ventilatiesysteem ombouwen of bent geïnteresseerd in de ruimteautomatisering? WAGO helpt u bij de realisatie van uw plannen voor het gebouw.

Oplossingen voor de gebouwautomatisering

Met het oog op efficiëntie, comfort en wettelijke eisen neemt het belang van gebouwautomatisering gestaag toe: de intelligente gebouwautomatisering helpt immers het energiebesparings- en prestatiepotentieel optimaal te benutten. Daarbij wordt de automatisering steeds ingewikkelder. WAGO biedt hulp met open en fabrikantonafhankelijke systemen die tegemoetkomen aan huidige en toekomstige eisen aan uw gebouw. Onze focus is gericht op een eenvoudige integratie, een open communicatie, interdisciplinaire toepassingen en een integraal management – voor duurzame gebouwoplossingen voor vandaag én morgen.

Oplossingen voor de gebouwinstallatie

Alsmaar intelligentere gebouwen betekenen ook aanzienlijk meer techniek en elektrische kabels in gebouwen. Een enorme uitdaging voor elektromonteurs. WAGO ondersteunt u met veelzijdige oplossingen voor de verbindingstechniek en als partner om deze oplossingen te leren kennen. Of het nu om een klassieke oplossing met de serie 221 of een insteekbare oplossing met WINSTA® gaat. Ontdek interessante onderwerpen; van aftakdoos, schakelkast of ruimte-installatie tot de bediening zonder gereedschap evenals onze veelzijdige markeringsmogelijkheden en het bijbehorende toebehoren – snel, veilig en onderhoudsvrij voor elke toepassing.

WAGO NEDERLAND BV

Laan van de Ram 19

7324BW

Apeldoorn

055 - 368 35 00
info-nl@wago.com

www.wago.com

wago logo klein.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page