top of page
WELD BANNER.jpg

H12

GRONDWERK

WELD INFRA & MILIEU

weld infra en milieu logo.jpg

Adres: Koperweg 17

Postcode: 2401 LH

Plaats: Aphen aan den Rijn

T: 0523 - 288 165
E:  info@weldinfra.nl
W: www.weldinfra.nl

Weld infra & milieu

 

Bij WELD Infra & Milieu werkt een gedreven en enthousiast team dagelijks aan uiteenlopende projecten in de grond- weg- en waterbouw. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, waarbinnen snel kan worden geschakeld. En dit zie je terug in onze aanpak.

Moeilijk, dat woord komt niet in ons woordenboek voor! Vanaf een gewenste eindsituatie beredeneren wij terug naar een praktisch en realistisch plan. In gewone taal en zonder fratsen.

WELD Infra & Milieu, gebouwd voor de toekomst!

Ons onderscheidend vermogen ligt enerzijds in de diversiteit van onze activiteiten, anderzijds in onze mentaliteit. Aanpakken daar houden wij van! Van engineering tot de realisatie van een totaalconcept, bij WELD Infra & Milieu kunnen wij het allemaal. Bovendien beschikken wij over ons eigen materiaal en materieel.

Of het nu gaat om sloopwerk, bodemsaneringen, het woon- en bouwrijp maken van terreinen, het realiseren van waterbouwkundige werken, het aanbrengen van riolering of damwanden. Bij WELD draaien wij onze handen er niet voor om!

UITDAGEND WERK VRAAGT OM CREATIEVE OPLOSSINGEN!

Bij WELD Infra & Milieu denken we niet in moeilijkheden, maar in mogelijkheden. Een flexibele instelling, gedegen kennis en een flinke dosis lef maakt ons wie we zijn. Of het nu gaat om een bijzonder renovatieproject in hartje Amsterdam of een grootschalig nieuwbouwproject in de polder; ons civiele hart gaat sneller kloppen zodra ons wordt gevraagd het onmogelijke mogelijk te maken.

Bovendien zitten wij graag met onze opdrachtgevers om de tekentafel. We denken mee vanaf het basisidee tot de gewenste eindsituatie. Want iedere uitdaging vraagt om een specifieke, creatieve oplossing.

bottom of page