top of page
12072021-Van-Rest-full-size016-1.jpeg
wns-logo.png

WNS ARCHITECTEN

 

WnS Architecten is een ervaren team van architecten en bouwkundigen. Iedere dag mogen wij voor enthousiaste opdrachtgevers aan uiteenlopende mooie plannen werken. Wat hebben wij toch en mooi vak, om vanuit niets nieuwe ruimtes te ontwerpen waarin mensen met plezier wonen en werken. In de regio Westland zijn wij inmiddels een begrip, voor de rest van Nederland timmeren we hard aan de weg.

Beleving

WnS Architecten zal niet gewoon een woning voor u ontwerpen, maar wij nemen u mee in het avontuur van een eigen huis bouwen. Wij luisteren, stellen de juiste vragen en zorgen voor inspiratie. Wij leven ons in, om zodoende de juiste snaar te raken en te komen tot een geweldig ontwerp voor uw huis. Vaak hebben onze klanten al een beeld van wat ze zouden willen, maar toch weten wij hen steeds weer te verrassen.

Ontwerpen is persoonlijk, creëert emotie en is altijd weer anders. Anders doordat onze klanten allemaal anders zijn. Ieder met zijn eigen woonbeleving, maar allemaal met een droom. Die droom kunnen wij verwezenlijken.

WNS ARCHITECTEN

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Persoonlijke aanpak

De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. In onze persoonlijke aanpak bouwen we graag een goede relatie op met onze opdrachtgevers. Gedurende het gehele bouwproject willen wij uw sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon zijn en zullen we uw belangen behartigen in het behalen van het optimale eindresultaat. Wij ontzorgen, begeleiden en inspireren u gedurende het gehele proces. Tevens leren wij u hoe het bouwen van een huis in zijn werk gaat.

“Woondromen” zijn persoonlijk en voor iedereen anders. Wonen is beleven, thuiskomen en een gevoel van veiligheid. Wij vertalen uw woondroom naar een exclusief ontwerp en creëren daarmee samen met u uw eigen woonbeleving.

WnS Architecten realiseert exclusieve woningen door heel Nederland. Wij geloven in totaal ontwerpen, waarin gebouw, interieur en tuin samen komen. Zij completeren elkaar en zorgen voor de totaalbeleving.

Laat u inspireren. PORTFOLIO >>

PROJECTEN

bottom of page