top of page
slide3.jpeg
xinnix log0.png

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

XINNIX DOOR SYSTEMS

Xinnix ontwerpt, creëert en produceert deursystemen voor binnendeuren. Met onze constructie-elementen is het mogelijk een tijdloos mooi interieur te creëren.

De naam Xinnix (Ik zie niks) omschrijft perfect het resultaat dat onze deursystemen bereiken, naadloze onzichtbare deuren. Om deze deuren zonder omlijsting te bekomen wordt er gebruik gemaakt van een aluminium frame dat in de muur gemonteerd wordt.

Het inbegrepen beslag omvat 3D onafhankelijk regelbare scharnieren en een Xinnix magneetslot. Meer dan 30 soorten verschillende sluitingswijzes, waaronder elektrische driepuntsluitingen, zijn mogelijk. Het systeem kan toegepast worden voor draaideuren tot op 3500 mm hoogte.
Brandwerende en/of akoestische systemen zijn ook mogelijk in dezelfde stijl, volledig naadloos. De klassieke logge branddeur kan dus vervangen worden door een design Xinnix branddeur.

Naast de volledig vlakwandige binnendeuren heeft Xinnix ook schuifdeursystemen in haar gamma. Deze schuifdeursystemen zorgen ervoor dat de deur volledig weg in de muur kan schuiven. Deze deur, die tot 3500 mm hoog en tot 3000 mm breed per deurblad kan meten, verdwijnt volledig in de gewone muurdikte. Zowel voor houten als glazen, enkele als dubbele deuren zijn er oplossingen beschikbaar.

 

In lijn van deze vlakwandige systemen heeft Xinnix de XP50© ingewerkte plinten gecreëerd. Deze plinten worden volledig geïntegreerd in de muur om dezelfde trend van de deuren aan te houden.

Om dit minimalistische designinterieur af te werken heeft Xinnix haar eigen gamma deurkrukken.

 

XINNIX DOORSYSTEMS

xinnix logo klein.png

Generaal Deprezstraat 2/010 

B-8530

Harelbeke

003232 56 73 50 00 
info@xinnix.eu

www.xinnixdoorsystems.be

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page