top of page
Zoontjes Higher grounds The most underused asset is just above our heads – make a substantial difference to the quality of everyday life!

ZOONTJES

Als de wereld toch eens twee keer zo groot was. Wat ons betreft, kan dat. Die wereld, twee keer zo groot. Op een zekere hoogte, welteverstaan. Want in onze ogen ligt er boven ons – soms slechts een paar meter hoger dan je je nu bevindt – een veelal onbenutte wereld.

Een wereld die wij met onze systemen perfect invullen. Een leeg canvas aan platte daken, met een sky-high potentie. Onontgonnen gebied. Denk maar eens aan de mogelijkheden. Wij doen dat elke dag. Elke dag bevinden we ons op higher grounds. Want de kansen die daar liggen, die zijn eindeloos. Kansen die er om schreeuwen om benut te worden.

We ontwikkelen zelf nieuwe producten en systemen en kopen bijzondere materialen in. De betrokkenheid in de ontwerpfase van een project is van belang om in te  kunnen spelen op specifieke wensen. Kleurmonsters, designs, patronen of accessoires worden gemaakt om uiteindelijk een uniek dak te kunnen maken. We bieden een full service pakket en treden op als aannemer bij specialistische dakprojecten in binnen- en buitenland. We zorgen voor levering, installatie, onderhoud en garantie op de systemen. De opdrachtgever heeft geen omkijken naar de uitvoering van het werk. Elk project plannen en begeleiden we nauwkeurig en zetten optimaal de expertise in die we hebben opgebouwd.

Zoontjens is een CRH company, een Ierse beursgenoteerde onderneming, wereldwijd actief in de productie van en handel in bouwproducten.

Zoontjens is onderdeel van CRH. CRH is een toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen.

De onderneming is wereldwijd actief en heeft ongeveer 87.000 medewerkers, verdeeld over circa 3.800 locaties in 31 landen. Elf Nederlandse bedrijven maken deel uit van CRH in Nederland. Met een beurswaarde van ongeveer € 27 miljard (april 2017) is CRH de grootste onderneming in bouwmaterialen in Noord-Amerika en de op één na grootste ter wereld. De groep is marktleider in verschillende sectoren in Europa en heeft strategische posities in de opkomende economieën in Azië en Zuid-Amerika.

CRH streeft ernaar om de bebouwde omgeving te verbeteren met superieure materialen en producten voor de bouw en het onderhoud van infrastructuur, woningen en commerciële projecten. Het basisprincipe van CRH is ‘dat er nooit een goede zakelijke reden is om iets verkeerds te doen’. Zo steunt CRH onder meer alle inspanningen ter bestrijding van misbruik van mensenrechten volledig.

ZOONTJES

zoontjes logo klein.jpg

Jules Verneweg 94A

5015 BM

Tilburg

013-5379379
info@zoontjes.nl
www.zoontjes.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN DAKBESTRATING

Zoontjens-Systeem dreentegel

DREENTEGEL

BEKIJK PRODUCT

Zoontjens-Systeem.038-768x512.jpg

DRENOLIET

BEKIJK PRODUCT

Zoontjens-DNS-systeem-fixplate-lock-1-76

DREEN CERAMICA

BEKIJK PRODUCT

Tegeldrager-Dreen3.09-768x513.jpg

DREEN ELEGANCE

BEKIJK PRODUCT

DNS-Large33-1-768x509.jpg

DREEN MAGNA

BEKIJK PRODUCT

Zoontjens-Sphinx@MKFoto.21-kopiëren-768x

DREEN ROBUSTO

BEKIJK PRODUCT

dreentegel.jpg

DREEN NATURE GREEN

BEKIJK PRODUCT

Utrecht-Platform.12-768x513.jpg
DNS-Large28-1-768x1160.jpg

DNS LARGE

BEKIJK PRODUCT

Zoontjens-verstelbare-tegeldrager-met-Dr

VERSTELBARE TEGELDRAGER

BEKIJK PRODUCT

GALLERIJ- EN BALKONOPHOGING

DreenCeramicaplus-768x759.jpg
Zoontjens-verstelbare-tegeldrager-met-Dr

DREEN CERAMICAPLUS

BEKIJK PRODUCT

VERSTELBARE TEGELDRAGER

BEKIJK PRODUCT

PARKEERDAKEN

Zoontjens-Systeem.094-768x512.jpg
PD110-systeem-768x538.jpg
IMG_5860-768x576.jpg

PARDAK 80

BEKIJK PRODUCT

PARDAK 110

BEKIJK PRODUCT

PARDAK XL

BEKIJK PRODUCT

VALBEVEILIGING

IMG_0354-768x576ioblock.jpg

BIBO BLOCK

BEKIJK PRODUCT

bottom of page