top of page

NBS 

BOUWMATERIALEN

icon.png

H47

SCHILDERWERK

47 SCHILDERWERK

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor onderhoud, en nieuwbouw schilderwerk op hout, metaal, steen en kunststof. Voor zowel binnen als buiten. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

reppel logo klein.jpg

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij ons: wij nemen u werk uit handen door in kaart te brengen welke vloerconstructie of brandwerende bekleding het beste past bij uw situatie. Het kiezen van de juiste vloerconstructie of brandwering is van een niet te onderschatten belang voor het slagen van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Onze gezonde handelsgeest is al meer dan 90 jaar de basis van het succes van REPPEL: kansen zien en pakken, goed luisteren naar klanten en oplossingen bedenken. De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd, is terug te zien in onze producten en innovaties welke tot lichte en economische oplossingen leiden. 

isobouw banner2kopie.gif
sikkens logo.jpg
wijzonol logo.jpg
nelf logo klein.jpg
anker stuy klein logo.jpg
rigo logo klein.jpg
drost logo.png
akocell banner kleinkopie.gif
intergas.png

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page