top of page

H72

HEF- EN HIJSINSTALLATIES

72 HEF- EN HIJSINSTALLATIE

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor kolomheftafels, schaarheftabels, hefbruggen, bovenloopkranen, onderhangkranen en zwenkarmkranen. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

clt holland logo klein.jpg

Maak kennis met het hoogwaardige revolutionaire Lift up & Park down concept van CLT Holland (Car Lift Technologies). Een veilig, luxe en ruimtebesparend parkeersysteem van Nederlands fabricaat, dat het mogelijk maakt om twee auto’s te parkeren op één parkeerplaats. Voor de een verdwijnt de auto in een handomdraai in een veilige geconditioneerde parkeerkelder uit het zicht van dieven en komt het ontwerp van de tuinarchitect weer volledig tot zijn recht. Voor de ander is het een praktische oplossing voor ruimtegebrek in het dichtbevolkte binnenstedelijk gebied. Met het CLT ‘Lift up & Park down’ concept verdubbel of verdriedubbel je boven- of ondergronds het aantal parkeerplekken voor de deur of in uw garage.

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

cmak logo klein.jpg
clt holland.gif
bottom of page