top of page
AAC Floors

H42

DEKVLOEREN EN VLOERBEDEKKINGEN

AAC Floors

AAC-Floors heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van geslepen asfalt vloeren en elementen. Door een unieke combinatie van technieken en creativiteit hebben wij voor een bestaand product een nieuwe toepassing bedacht. Door de toplaag van het asfalt weg te schuren ontstaat er een granitachtige uitstraling.

De kracht van AAC-Floors is, dat wij de vernieuwer zijn op het gebied van asfalttoepassingen. Wij zijn in staat voor u vloeren en elementen te ontwerpen naar uw specifieke wensen.

Door diverse samenstellingen en toevoegingen kunnen de meest uiteenlopende ontwerpen gemaakt worden. Voor zowel binnen als buiten toepassingen.

 

U kunt hierbij denken aan een binnenvloer voor bijvoorbeeld een showroom, huis, kantoorgebouw of horecagelegenheid. Maar ook voor buiten toepassingen is geslepen asfalt de mooie esthetische toevoeging aan het straatbeeld, zoals een plein, vijver of wandelgebied.

 

Buiten de esthetische waarde van het product is geslepen asfalt ook milieuvriendelijk, betaalbaar en duurzaam.

De toepassingen van AAC-Floors zijn gepatenteerd.

AAC FLOORS

aac floors logo klein

Ambachtsweg 56

6673 DK

Andelst

023 – 5269598
info@aacfloors.nl
www.aacfloors.nl

met asfalt kan je meer doen.jpg
ontwerp en ontwikkeling.jpg
gietasfalt.jpg
wegenasfalt.jpg

Ontwerp en ontwikkeling


Door diverse samenstellingen en toevoegingen kunnen de meest uiteenlopende ontwerpen worden gemaakt, voor binnen en buiten. Maurice van Oosterwijk is de projectleider. Het ontwikkelingen van de concepten en ontwerpen zijn in handen van Frans Uhl.

Gietasfalt


Bij de asfaltvloer voor binnen wordt gietasfalt met de hand aangebracht en daarna wordt de toplaag gepolijst. Ook wordt gietasfalt toegepast bij buiten projecten waarbij wegenasfalt niet toepasbaar is, denk aan het asfalteren van een dak. Zie binnen projecten op de site voor voorbeelden.

Wegenasfalt


Wegenasfalt wordt machinaal aangebracht en nadat het is aangebracht wordt de toplaag gestraald of gepolijst. Denk bijvoorbeeld aan het project de Boulevard van Scheveningen.
Zie buiten projecten op de site voor meer voorbeelden.

PROJECTEN

nbs besteksystematiek, bestektekst, werksoorten classificatie, elementenmethode, bouwdelen, BIM, Archicad, Revit, Kubus spexx, productspecificatie, specificeren, informeren, adverteren, werkomschrijving, contract, uav2012, NBS-SFB, NL-SFB, srw bestek. standaard referentiebestek woning en utiliteitsbouw

bottom of page