top of page
Aberson_header_home.jpeg
logo_aberson.png

WE

THINK

BRICK.

Vandaag bouwen aan de leefomgeving van morgen. Dát doen wij elke dag. Met oog voor de

toekomst. Met kijk op uw wensen. En met innovatieve producten en slimme oplossingen.

ABERSON

logo_aberson.png

Gouwe 1

8032 CA

Zwolle

088–1185700
info@aberson.nl
www.aberson.nl

  • Facebook
  • Instagram
linkedin icon.gif

Aberson

WE THINK BRICK

Aberson en bakstenen. Al negentig jaar een sterke combinatie. Onze passie voor keramische producten zit diep ingebakken in ons DNA. Net als onze drive om continu te vernieuwen. En om vooruit te lopen op wat de markt én toekomst van ons vragen.

Naast een ervaren oog voor bakstenen en dakpannen hebben wij een innovatieve kijk op onder meer gevelsystemen en prefab metselwerk. Want Aberson staat voor producten van vandaag en morgen; een assortiment net zo breed als de behoefte van de markt.

Nieuwe producten en verrassende mogelijkheden. Wij dragen ze aan, architecten lopen ermee weg. Slimme oplossingen en rendabele alternatieven. Wij hebben ze, aannemers gaan er graag mee aan de slag.

SAMEN DENKEN EN DOEN

De grootste baksteenspecialist van Nederland, dat ben je niet zomaar. Natuurlijk, onze keramische producten zijn van de hoogste kwaliteit. Ze zijn vernieuwend. En oersterk. Dat spreekt voor zich. De échte kracht van Aberson zit in onze mensen. In hoe wij denken en doen. Dat ziet u terug in onze oplossingen, dat merkt u wanneer we samenwerken.

Vooroplopen in kennis en kwaliteit, winnen in tijd en flexibiliteit. Dat zijn onze uitgangspunten. Bij elk advies, ieder project en elke samenwerking. Want wij zijn Aberson.

DE EERSTE STEEN

Aberson, bakstenen en Zwolle. Sinds 1931 een begrip. De roots liggen echter in Groningen, waar Aberson Sr. zijn bedrijf in 1929 begon. De ontwikkeling van de Flevopolder zette zijn vooruitziende ondernemersblik op scherp; hij zag kansen en besloot zijn bedrijf dicht bij ‘het nieuwe land’ te vestigen. 

In 1954 kwam Aberson Sr. bij een tragisch verkeersongeval om het leven. Zijn enige zoon, Henk Aberson, nam de florerende zaak over. Tot 1989 had hij de leiding waarna hij het stokje én de passie voor keramische producten in 1992 doorgaf.

Aberson B.V. bleef groeien en met de jaren openden vestigingen in Amsterdam, Roermond en Breda. De drive om te vernieuwen en samen te werken zit nog altijd ingebakken in ons DNA. We think brick. Al meer dan negentig jaar.

Producten

gevelstenen.jpg
prefab-producten-2.jpg
Steenstrips-aberson-sneek-fotoWalterFris
gevelsystemen.jpg
dakpannen1.jpg
Producten-mortel-2.jpg

nbs bouwmaterialen, nbs besteksystematiek, bestekboek, projectbestek, vastgoedbeheer, korttekst, hoofdstuk, paragraaf, subparagraaf,

producten-binnenmuren1.jpg
A-brick-gevelsysteem-product.jpg
Aberson-specials.jpg

nbs bouwmaterialen, nbs besteksystematiek, bestekboek, projectbestek, vastgoedbeheer, korttekst, hoofdstuk, paragraaf, subparagraaf,

bottom of page