top of page
adezz banner.png

H16

GROENVOORZIENING

ADEZZ

Met trots presenteren wij het nieuwe ADEZZ. Meer focus, minder

merken. De producten van DIPOTT en One To Sit voegen we samen onder het merk ADEZZ. Met een nieuwe huisstijl,

verduidelijking van het assortiment en nieuwe productnamen. Deze veranderingen helpen jou om met ons brede assortiment de buitenbeleving van jouw klant te verrijken. Samen gaan wij voor het beste resultaat.

 

Al sinds 2009 produceren en verkopen wij de mooiste tuinproducten, waarmee jij het verschil kunt maken voor jouw klanten. Ons bedrijf is sinds de allereerste dag gestaag gegroeid naar de betrouwbare partner die we nu zijn en zullen blijven.

 

Het buiten zijn heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze dagbesteding. Met onze producten creëer je de sfeer waarin klanten ontspannen van hun tuin kunnen genieten. Hierdoor komt juist jouw hovenierswerk het best tot zijn recht en tover je steevast een lach op het gezicht van de klant tijdens de oplevering. Wij ontwerpen en produceren al onze producten zelf. Hierdoor kunnen wij altijd instaan voor de topkwaliteit die je van ons gewend bent tegen de

scherpst mogelijke prijzen. Alles wordt in Europa vervaardigd met de grootste zorg, zodat wij er zeker van zijn dat de producten aan onze standaarden voldoen. Bovendien houden wij een grote voorraad aan, waardoor we snel kunnen leveren.

 

De producten van ADEZZ stellen je in staat om de complete inrichting en aankleding van de woon- of buitenruimte van jouw klanten te verzorgen. De kracht voor jou als groenprofessional zit hem in de eindeloze mogelijkheden die je hebt om onze producten van de verschillende categorieën met elkaar te combineren projecten. Wij gebruiken hiervoor dezelfde kwaliteit materialen,

afwerking en stijlen zodat de producten met elkaar matchen.

ADEZZ

adezz logo klein.png

Liessentstraat 4

5405 AG

Uden

0413-274168
info@adezz.com

www.adezz.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

PRODUCTEN

plantenbakkenkopie.png
tuinmeubilair.png
waterelementen.png
muren.png
sokkels.png
trappenkopie.png
brievenbussen.png
kantopsluitingen.png
keerwanden.png
bottom of page