top of page
aectual logo.png
shop-main-image.jpg

AECTUAL

Wij zijn Aectual, voor jou

 

Opgericht vanuit een missie om vrijheid van ontwerp en op maat gemaakte architectuur naar de massa te brengen en om de productie van steden schoner, sneller en beter te maken Onze droom is om iedereen ter wereld toegang te geven tot goede architectuur en duurzame steden. Daarom ‘kraken’ we de complexe toeleveringsketens van de bouwsector, door digitaal geproduceerde bouwproducten te ontwikkelen. We creëren werkelijke ontwerpvrijheid, enorme kostenreductie, perfecte consumentenkwaliteit en geen verspilling. Doe mee met deze revolutie!

Onze ambitie is om voor iedereen maatwerk en hoogwaardige architectuur te bieden. We beginnen met het aanbieden van architecten en ontwerpers nieuwe ontwerptools die loskomen van architectonische standaardisatie. De ontwerp- en fabricagetools van Aectuals voor het bouwen van producten stellen ontwerpers, architecten en klanten in staat om op maat gemaakte en ontwikkelde architecturale producten op elke schaal en voor alle soorten gebouwen te maken. Samen bouwen we aan de naadloze gebruikersinterface die uw visuele ontwerp in realtime laat zien.

Het verlengen van de levenscyclus van materialen door de waarde van producten en materialen in een grenzeloze lus te verhogen, staat centraal in de visie van Actuals.

Ons circulaire proces, aangedreven door data en digitale productie, brengt een fundamentele verschuiving teweeg van het huidige lineaire economische systeem naar een regeneratieve economie, die wordt aangedreven door design.

AECTUAL IS 'S WERELDS TOONAANGEVEND ONLINE MEUBEL- EN AFWERKINGSPLATFORM DAT IN EEN CIRCULAIRE MATERIAALLOOP PRODUCEERT VIA EEN WERELDWIJD NETWERK VAN XL 3D-PRINTERS EN RECYCLINGPARTNERS.

We vermijden verspilling door een superieure combinatie van productontwerp, materiaalgebruik, technologie en bedrijfsmodellen.

Beginnend met afval, geen afval creëren in het proces en de materialen opnieuw gebruiken in 3D-printen.

Ons datagestuurde ontwerpproces en de voortdurende kringloop van materiaalrecycling resulteren in steeds betere producten in de loop van de tijd, waardoor het volgens het tijdschrift Forbes "The Ultimate Upcycling Approach" is

Het is een nieuwe manier om dingen te ontwerpen, maken en gebruiken binnen planetaire grenzen. Het eigenlijke team en zijn ecosysteem van partners creëert voortdurend nieuwe circulaire ontwerpmogelijkheden voor u.Bij het verschuiven van het systeem is alles en iedereen betrokken: bedrijven, overheden en individuen; onze steden, onze producten en onze banen.

doe met ons mee

 

OBJECTEN

planter boxy 1565.webp
planter boxy 1273.webp
planter boxy 1224.webp
planter boxy 1478.webp
Gradient . Nazka #1757.webp
Gradient . Curve #2435.webp
Gradient . Nazka #2186.webp
Gradient . Curve #2434.webp

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie,

bottom of page