top of page

H26

KANALEN

H33

DAKBEDEKKINGSWERK

H34

DAKGOTEN EN HEMELWATERAFVOEREN

H37

ISOLATIEWERK, VOEGVULLINGEN EN LUCHTDICHTINGEN

AGS BV

AGS Products BV is voor veel klanten al jarenlang het vertrouwde adres voor dakproducten, HWA (hemelwaterafvoeren) en dakgoten van lood, zink, koper, aluminium, aluminium-PVC, RVS en PVC. Door vakmanschap, ervaring en kwaliteit te combineren met met een hoog serviceniveau en een compleet assortiment biedt AGS Products BV net dat stukje extra.

AGS - Uw partner voor het dak waarop én waarmee u kunt rekenen.

De service van AGS Products BV gaat verder dan het maken en leveren van dakproducten, afvoeren, dakbedekking en toebehoren. Zo verkopen wij uitlsluitend producten van A-merk kwaliteit met fabrieksgarantie en ondersteuning. Een afhaalcentrum met ruime parkeergelegenheid, snelle levertijden wanneer nodig, meedenken met de klant en ondersteuning bij calculatie behoort daarnaast standaard tot onze dienstverlening. Zo worden wij ook geregeld gevraagd om werk in te meten of mee te denken over complexe maatwerkvraagstukken waarin lood, zink, koper, aluminium, aluminium-PVC, PP, PE, RVS of PVC wordt toegepast. 

Innovatie op het dak

Door te luisteren naar onze klanten en de markt komen wij steeds weer tot nieuwe ideeen en producten. Zo hebben wij de afgelopen jaren een aantal nieuwe producten in de nederlandse markt geintroduceerd die niet meer weg te denken zijn. Om er een aantal te noemen:
 

  • Universele Tegelbladvanger - Als uitvinding van AGS eerst onder patent op de markt gebracht als bladvanger tegeldrager. Later universeel gemaakt, verbeterd en voorzien van een spuwer/noodoverloop functie. 

  • De patentuitloop - Combinatie van een kiezelbak en een stadsuitloop met pvc bajonet aansluiting op de HWA waardoor het solderen van de plakplaat op het werk tot het verleden behoort.

  • De combi-uitloop - Combinatie van de patentuitloop met een spuwer/noodoverloop

  • De lood-montageklem. Voor snelle en zekere bevestiging van spouwlood en lood loketten aan het binnenblad.

  • VBD Afvoeren - Onderuitlopen en Kiezelbakken van Lood die 100% voldoen aan de eisen voor afvoeren conform de Vakrichtlijn gesloten dakbedekkingssystemen 2018 - BDA gekeurd

  • DD Afvoeren - Renovatie afvoer die door slim ontwerp toegepast kan worden in bestaande gevel-sparing bij opisoleren van het platte dak. Voorkomt hak en breekwerk en zorg voor een betere isolatiewaarde.

  • Egamort® Egalisatie- en Afschotmortel voor het platte dak - Sneldrogende afschotmortel om daken uit te vlakken of om bevoorbeeld afschot te verleggen. Binnen 1 uur na verwerking droog en direct overlaagbaar.

  • AGS Daktap® - De lekkage vrije stadsuitloop met zelfklemmend rubbermanchet aansluiting tbv kiezelbakken 60x80 en 60x100. Duurzame keuze- Bevat geen PVC. Vervaardigd uit gerecyled pp. Inclusief noodoverloop en inspectie opening aan bovenzijde van uitloop.


AGS BV

ags logo klein.png

Daltonstraat 54

3316 GD

DORDRECHT

085 06 61 203
info@ags.nl

www.ags.nl

PRODUCTEN

kiyoh.png
AGS afvoeren.jpeg

AFVOEREN

HWA Afvoeren voor plat dak ook wel HWA Hemel Water Afvoeren genoemd kom je op ieder dak tegen. Je kan niet zonder. Het water moet immers toch van je dak af. Alle afvoeren gemaakt door AGS voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Vakkundig gelast door vakbekwame mensen. Niet door machines. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten afvoeren die wij maken en leveren. Naast de standaard hemelwater afvoeren kunt u bij dus net zo goed en snel terecht voor maatwerk afvoeren.. van Lood, Aluminum, RVS, PVC, etc. Voor ieder type dakbedekking. Van PVC en TPO tot EPDM en Bitumen dakbedekking hebben of maken wij de geschikte afvoer.

AGS overstorten.jpeg

OVERSTORTEN

Noodoverstorten mogen zeker niet ontbreken op een dak. Wanneer de afvoer verstopt zit of te weinig capaciteit heeft om al het regenwater af te voeren van het platte dak dan heb je altijd nog de noodoverstort. Lekkage of erger nog instorten van het dak wordt hiermee voorkomen. Daarnaast heeft de noodoverstort ook een signalerende functie. Gaat er eentje lopen, dan weet je dat er met de afvoeren iets niet goed zit. Tijd voor inspectie en/of onderhoud dus. Noodoverstorten komen in verschillende uitvoeringen. Als Noodoverloop MO (Midden Onder) uitgevoerd met plakplaat en opstaande overlooprand en als Spuwer plat dak tbv de zijopstand van het dak. De functie ie gelijk. Zo veel mogelijk overtollig regenwater afvoeren op het moment dat het het hardtse nodig is. 

AGS ontluchtingen.jpeg

ONTLUCHTINGEN

Onmisbaar voor ieder dak is de Plat dak ontluchting. Met name de dubbelwandige ontluchting van aluminium kom je veel tegen. Zowel met zwarte PP kap en met aluminum kap. Maar ook enkelwandig of met windgedreven ventilator. Overal waar lucht het dak door moet of uit moet krijg je te maken met deze speciale dakdoorvoeren. Veel gestandaardiseerd, maar ook op maat. Op deze pagina een overzicht van onze standaard ontluchtingen. En de mogelijkheid tot het aanvragen van maatwerk.

AGS kabeldoorvoeren.jpeg

KABELDOORVOEREN

Op vrijwel ieder dak kom je ze wel tegen. Kabeldoorvoeren. Van klein voor bijvoorbeeld antennekabels tot groot voor bijvoorbeeld Airco leidingen. Wij bij AGS maken alle soorten kabeldoorvoeren voor het platte dak in eigen beheer. Daarnaast ontwikkelen wij door. Zo hebben we onlangs als eerste de dubbelwandige kabeldoorvoer op de markt gebracht. Ter voorkoming van lekkage door condensatie. En de vierkante Airco-doorvoer is ooit als eerste bij AGS getekend en gemaakt. Hieronder een overzicht van alle kabeldoorvoeren die wij standaard aanbieden.

AGS dakgoten en HWA.jpeg

DAKGOTEN & HWA

Er zijn veel verschillende dakgoot en HWA systemen in de markt. Van kunststof tot staal, van zink tot koper. Voor ieder wat wils. Voor ieder budget een mogelijkheid. Wij bij AGS helpen u graag met de juiste keuze. Zinken goten en buizen van Rheinzink voor wie op zoek is naar een meer traditoneel en duurzaam uiterlijk. Lindab stalen dakgoten in kleur voor wie meer van strak en gemak houdt. Namelijk te installeren zonder solderen. Zo hebben wij uitsluitend dakgoten en HWA van de beste kwalteit en kunnen we u indien gewenst helpen met maatwerk. 

AGS rol & plaat.jpeg

ROL & PLAAT

Om maatwerk en standaard dakproducten te maken hebben wij grondstoffen nodig. Deze grondstoffen in de vorm van rol en plaat gebruiken wij zelf voor onze productie, maar kunt u ook als halffabrikaat bij ons kopen om zelf met het materiaal aan de slag te gaan. Zo hebben wij een zeer uitgebreid assortiment bladlood op rol en loodvervanger op rol op voorraad. Als ook zink en aluminium op plaat. Verkrijgbaar per rol of plaat of extra voordelig per volle pallet

AGS zetwerk prefab.jpeg

ZETWERK & PREFAB

Een van de specialiteiten van AGS is het vervaardigen van zetwerk op maat en het prefabriceren van maatwerk stukken. Door jarenlange ervaring en expertise op het gebied van maatwerk zetwerk is geen vraag te gek en geen model te lastig. Kunnen we het met alleen zetten niet af dan gaat het zetwerk door naar ons prefabcentrum. Waar vakmensen met enthousisme het werkstuk verder optimaliseren. Denk aan zinken dakgoten op maat, prefab lood loketten, prefab spouwlood en dakkapelaansluitingen. Maar daar blijft het zeker niet bij. Ook prefab zinken zijwangen tot zelfs het in huis bekleden met zink van complete dakkapellen. Daag ons uit. Geen vraag is te gek.

AGS platdak.jpeg

PLAT-DAK

Naast lood, zink en aluminium zetwerk en afvoeren op maat kunt u bij AGS ook terecht voor aanverwante producten voor het platte dak. Denk aan bitumen dakbedekking, aluminium trimmen, epdm dakbedekking, platdak isolatie, dakgereedschap en dergelijke. Voor u geselecteerd op prijs en kwaliteit. Veelal direct uit voorraad leverbaar of af te halen bij ons afhaalmagazijn in Dordrecht.

AGS bitumen.png

BITUMEN DAKBEDEKKING

Zonder dakbedekking geen waterdicht dak. Bitumen dakbedekking behoort tot de meest gekozen dakbedekkingssystemen in de markt. Vanwege de grote verkrijgbaarheid, de goede bestendigheid tegen weersinvloeden en het gemak van verwerken. Voor zowel een klein plat dak als het dak van een grote hal. De keuzemogelijkheid is enorm. Zo heb je APP dakbedekking en SBS dakbedekking. Met of zonder leislag in grijs, zwart of wit en dan heb je ook nog verschillende diktes. Wij bieden altijd meerdere merken aan. Voorzien van KOMO en CTG.  Voor u een zekerheid. Momenteel voeren wij als Komo-gecertificeerde APP dakbedekking de merken RoyalGum Bicom van Soprema, Polyglass Polybond van Mapei en Eshagum van BMI Icopal. En daarnaast de budgetvriendelijke dakrollen van BituPlus (zonder KOMO). Aan u de keuze. Voor SBS vertrouwen we op Bauder.

bauder pir.png

PLAT-DAK ISOLATIE

Om een plat dak te isoleren heb je de keuze uit veel verschillende methodes en materialen. Van binnenaf isoleren met minerale wol (ook wel koud dak methode genoemd) en van buitenaf isoleren met PIR of EPS. De warm dak methode. Of een omkeerdak met geballast XPS. De warm dak methode met PIR isolatie is de voor de dakdekker meest voorkomende toepassing. Deze platen zijn vrijwel allemaal identiek op de afwerklaag na. Deze kan bestaan uit puur aluminium of uit een meerlagen complex ook wel alu kraft genoemd. Wij bieden altijd meerdere merken plat dak isolatie aan. Waarvan momenteel in alu kraft afwerking (Recticel PIR Alu Kraft) en (Unilin PIR Alu Kraft) en één met een vol aluminium laag als afwering (Bauder PIR ALU). Aan u de keuze.

Mijn account

Inloggen

Registreren

bottom of page