top of page
akma banner.jpg

AKMA akoestische oplossingen

AKMA is al ruim 30 jaar specialist in ruimte akoestiek. Wij zijn niet alleen producent van hoogwaardige akoestische materialen en oplossingen, maar zijn graag ook uw partner hierin. 

Hierbij spelen advies, geluidsmetingen en rapportages een belangrijke rol. Elk probleem vraagt om een specifieke oplossing. Is er sprake van een laag of hoog frequent probleem? Is er sprake van een lange nagalm of juist geluidsreflecties of klopt het geluidsverval niet? Wat zijn de montage mogelijkheden op locatie of wat past esthetisch beter? En natuurlijk speelt ook budget altijd een belangrijke rol.

Op basis van een goed advies op maat, dat bij AKMA begint met een vrijblijvend bezoek aan de locatie, realiseren we samen met onze klant een akoestisch comfortabele en gezonde (werk)omgeving. Want elke ruimte vraagt voor zijn eigen gebruikscomfort de juiste beleving. Gezondheid en communicatie zijn hierbij de sleutelwoorden.

 

Dus ervaart u klachten die worden veroorzaakt door een slechte ruimte akoestiek en heeft u de hulp van een akoestisch adviesbureau nodig? Neem dan gerust vrijblijvend even contact met ons op.

AKMA AKOESTISCHE OPLOSSINGEN

akma logo klein.jpg
  • Facebook
linkedin icon.gif
bottom of page