top of page
bleu-degree_400x125-300x94.png
Akoestisch_Kantoor_naadloos_balie-scaled.jpeg

AKOESTIEK.TECH

AKOESTIEK.TECH is een internationaal opererende organisatie gespecialiseerd in akoestische- en geluidisolatie-producten. Onze dienstverlening is gestoeld op een wereldwijd netwerk van bedrijven die zijn gespecialiseerd in ruimte, akoestiek en geluidisolatie. Onze missie is om met deze kennis, klanten en partners te ondersteunen bij hun vraag over de aankoop van de meeste passende geluidsabsorberende of geluidsisolerende producten. Als akoestische specialisten begeleiden wij architecten, kantoorinrichters, interieur architecten (voor kantoor), productiebedrijven en bouwbedrijven door een totaalaanbod aan producten en oplossingen aan te bieden die passend zijn voor elk project.

Laboratorium voor akoestiek

AKOESTIEK.TECH helpt met de begeleiding vanaf het ontwerp tot en met de realisatie van akoestische producten

Voor wie is een akoestisch laboratorium waardevol?

  • Producenten van kantoorartikelen, meubelmakers, bureau-fabrikanten die graag hun producten van goede akoestische

eigenschappen willen voorzien. Wij helpen u door een gerichte begeleiding. Wie goede akoestische producten wil realiseren, moet de akoestische eigenschappen van materialen en constructies goed kennen.

  • Producenten van akoestische producten die hun materialen willen laten testen en/of certificeren. Met onze expertise en ervaring kunnen wij het traject uit handen nemen. Door een goede voorbereiding zorgen wij voor een “first time right” principe. Dit bespaart geld en de doorlooptijd wordt geminimaliseerd.

  • Architecten, interieurarchitecten, en interieurbouwers adviseren we en begeleiden we tijdens de ontwerpfase bij het kiezen van de juiste materialen. Dit doen we op basis van de benodigde akoestische eigenschappen en op basis van de bestekvoorschriften.

Voor metingen van de geluidsabsorptie-coëfficiënt zullen wij nagalmkamers bij onafhankelijke laboratoria reserveren om metingen uit te voeren. Het testen geschiedt volgens de ISO/IEC 17025 met de daarbij horende erkende rapporten.

AKOESTIEK.TECH

akoestiek.tech.jpg

Poortland 66

1046 BD

Amsterdam

085-0608949
info@akoestiek.tech

www.akoestiek.tech

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page