top of page
header.jpeg
logo_2x.png

H10

BOUWWPLAATSINRICHTING

ALGECO

Op 19 december 1955 werd Algeco opgericht door Jean-Pierre Bruggeman en Jean Thomachot in het Franse Mâcon. Hoewel de eerste hoofdactiviteit van Algeco (d’Alliance et Gestion Commerciale) bestond uit het exploiteren van (grond)stoffen zoals bloem, suiker, cement, steenkool, wijn en wagens, begon het eind 1955 pas echt met de uitvinding van de modulaire bouw. Generaties later zijn wij nog steeds toonaangevend in deze markt. 

Eerste grote succes met de Bulle 2002

De allereerste modulaire constructie die we op de markt brachten was een houten schuur met daarin een kachel en een slaapzaal. Eind jaren ’50 introduceerden we de ‘Bulle 2002’: een kunststof unit van 9m² die onderling aan elkaar gekoppeld konden worden. Deze praktische, originele, snel inzetbare en betaalbare oplossing kon rekenen op enthousiaste reacties. Al snel doken de units overal op en ontwikkelden we nog betere en grotere modellen op basis van de ‘Bulle 2002’. Algeco groeide Europa in. 

Algeco heeft altijd vastgehouden aan het eerste concept: modulaire oplossingen die aansluiten bij de behoefte van de klant. De afgelopen decennia zochten we steeds naar nieuwe toepassingen en markten om onze producten te introduceren. In een steeds veranderende wereld bleef Algeco zichzelf vernieuwen, met als resultaat dat we vandaag trotse marktleider zijn in de modulaire bouw. Niet alleen in Europa, maar ook ver daarbuiten.Al meer dan 50 jaar is BUKO thuis in tijdelijke huisvesting. Van korte projecten met 1 of 2 units tot aan langdurige projecten met grote gebouwen. Onze vakmensen zijn nuchter, betrouwbaar en bekent in uw wereld. Deze kennis en kunde nemen wij ook mee naar Algeco. Er is altijd een passende huisvestingsoplossing.

ALGECO

algeco logo klein.jpg

Parallelweg 92

1948 NM

Beverwijk

0251 - 26 27 28
verhuur@buko-algeco.com

www.algeco.nl

Onze oplossingen

Van een klein bouwproject tot een groot schoolgebouw of van een turnaround

tot een evenement met duizenden mensen. Wij hebben de producten.

kantoorunit.jpeg
bouwkeet.jpeg
SCHAFTKEET.jpeg
BUKOcombicontainer.jpeg

Kantoorunits:

uw kantoorhuisvesting groeit met u mee

Groei, inkrimpingen, verbouwingen ... uw onderneming verandert voortdurend. En daarmee uw behoefte aan ruimte. De oplossing? Modulaire kantoorunits, als noodkantoor of als kantoorruimte voor langere tijd. De kantoorunits van Algeco zijn een flexibele en betaalbare oplossing die snel gerealiseerd kan worden. Wij huisvesten directies, teams, afdelingen en organisaties op elke gewenste locatie.

Lees meer..

Op elke bouwplaats op zijn plek: een Algeco bouwkeet

De bouwketen van Algeco zijn speciaal ontwikkeld als tijdelijke huisvesting bij bouwwerkzaamheden. Met een vloot van tienduizenden units kunnen we precies dat leveren op uw bouwplaats wat u nodig heeft: een eenvoudige bouwkeet (ook wel werfkeet genoemd), of een compleet geoutilleerde directiekeet, portiersloge of kantoorunit.

Lees meer..

Een Algeco Schaftwagen: praktisch en compleet

Een simpele schaftkeet of een compleet ingerichte schaftwagen met sanitair en materiaalopslag: bij Algeco heeft u ze voor het uitkiezen. Met ons ruime aanbod aan schaftketen zit er altijd wat tussen.  

We regelen alles wat u nodig heeft: van transport en onderhoud door gecertificeerd personeel tot koelkast en koffiezetapparaat. Alles in één overeenkomst, met één contactpersoon en op één factuur. Wij zorgen dat het klaarstaat zodat u meteen aan de slag kunt.

 

Lees meer.. 

Combicontainer: robuust onderkomen voor mens en materiaal   

Met een combicontainer van Algeco plaatsen we in één keer een onderkomen voor schaft én een opslagruimte voor materiaal. Ideaal om in te zetten op een afgelegen locatie of open terrein. De robuuste en goed afsluitbare container van 6 x 2,5 m heeft een stalen buitenzijde.

Lees meer..

bottom of page