top of page
alpha deuren banner.jpg

ALPHA DEUREN

Alpha Deuren is in 1995 gestart met de productie van hoogwaardige sectionaaldeuren voor industrie en woningbouw voor de handel in Europa. Sindsdien belevert Alpha Deuren succesvol handelaren en ook fabrikanten van sectionaaldeuren in meer dan 30 landen. Van belang in onze benadering van de markt is een klantgerichte, pragmatische en oplossingsgerichte houding met een duidelijke focus op alleen de vervaardiging van deuren waar Alpha Deuren sterk en goed in is!

Elke deur is maatwerk

We leveren internationaal probleemoplossende producten voor in elke situatie waarin isolatie, lichtinval, snelheid of gebruiksfrequentie belangrijk zijn. Elke deur is maatwerk, waardoor klantwensen zoveel mogelijk gerealiseerd kunnen worden.

 

Alpha deuren onderscheidt zich door hightech productiefaciliteiten verdeeld over 53.000 m2 bedrijfsoppervlak, een onderscheidend en compleet leveringsprogramma, een heldere werkwijze, scherpe prijzen en snelle levertijden. Die aanpak werkt, tot op de dag van vandaag.

Jaarlijks vinden ruim 75.000 deuren hun weg naar opdrachtgevers in meer dan 30 landen. Tevreden klanten voor wie wij graag een wereld aan nieuwe mogelijkheden openen: dat is de wereld van Alpha Deuren International.

Doeners met een hands-on mentaliteit

Wij geloven in een hands-on mentaliteit en hebben echte doeners in ons team. Alle medewerkers – verdeeld over tien afdelingen – richten zich op het bestelproces en dragen daarmee bij aan de hoge klanttevredenheid.

Zo efficiënt mogelijk werken, dat is de werkwijze die gezamenlijk toegepast wordt. ‘Denken in mogelijkheden’ noemen we dat bij Alpha Deuren. Zo ontwikkelen we samen steeds intelligentere productiemethoden en blijven we tot op de dag van vandaag groeien.

Een aangename bedrijfscultuur met groeikansen

Een prettige werksfeer en bedrijfscultuur dragen hier zeker aan bij. Een aangename temperatuur op kantoor en in de productiehal, een zomer- en kerstafsluiting met buffet en een drankje, familiedagen en nog veel meer. Bij Alpha Deuren doen we het werk echt SAMEN.

That’s it? Niet helemaal. We willen graag nog benadrukken dat medewerkers bij ons alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Ben je ambitieus en wil je graag snel doorgroeien? Binnen alle afdelingen zijn er mogelijkheden. Onze medewerkers moeten lekker in hun vel zitten en voelen dat hard werken altijd beloond wordt – ook dat doen we SAMEN.

ALPHA DEUREN

alpha deuren international logo

Pittelderstraat 10

6942 GJ

Didam

0316-228066
info@alpha-deuren.nl
www.alpha-deuren.nl

linkedin icon.gif

PRODUCTEN

industriedeuren.jpg

INDUSTRIEDEUREN

De sectionaaldeuren van Alpha

button.jpg
Villingen11200x793px-1200x510.jpg

GARAGEDEUREN

Onze sectionaal garagedeuren

 

De benodigde vrije ruimte in de garage is afhankelijk van de daghoogte van de deuropening en de bedieningsvariant (handbediening of automatische bediening). We onderscheiden daarom de volgende deurtypes: GD210, GD130 en GD70.

GD70.png
GD130.png

GD 130

 

Laag beslag met torsieveer achter op de horizontale geleiderails.

GD210.png

GD 210

 

Normaal beslag met torsieveer boven deurblad.

Contact

 

Pittelderstraat 10

6942 GJ

Didam

Nederland

T.+31 (0)316 228066

F.+31 (0)316 227662

Postbus 228

6900 AE

Zevenaar

Nederland

linkedin wit.gif
bottom of page