top of page
altena banner.jpg

ALTENA DAKSPECIALITEITEN

DE DAKSPECIALIST

Kenmerkend voor Altena Dak is de grote kennis en ervaring op het gebied van dakmaterialen, dakbedekking en uitvoering. Door deze brede kennis kunnen we meedenken met je. Het is onze kracht oplossingen en alternatieven aan te dragen voor jouw probleem, een oplossing waar je in eerste instantie misschien niet aan gedacht zou hebben.

Als onderdeel van de Altena Groep is ook Altena Dakspecialiteiten zeer actief op het gebied van gezond en duurzaam bouwen. Ons groendaken-programma is een perfect voorbeeld van dit actieve beleid.

BREED ASSORTIMENT DAKBEDEKKING

Samen met toonaangevende producenten bieden wij een breed pakket dakmaterialen, dakbedekking aan zodat je in staat kunt zijn om een kwalitatief hoogstaand dak te realiseren.

Vanuit ons centraal magazijn in Kampen worden alle bestellingen geleverd en kunnen wij je binnen 24 uur in geheel Nederland de benodigde producten leveren. Naast Kampen hebben we filialen in het hele land waar je materialen kunt afhalen. oa in Apeldoorn, Hengelo, Varsseveld, Woerden, Zwaag en Zwijndrecht.

 

ALTENA DAKSPECIALITEITEN

altena logo klein.jpg

Kilbystraat 6

8263 CJ

Kampen

085-0495030
info@altena-groep.nl
www.altena-dak.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.png

kingspan unidek, skylux, rockwool, resitrix, leister, leadax, KMT, Kingspan, kemper system, kedge, BMI Icopal, Hertalan, BIIG, Anjo, Renolit Alkorplan, Rona, Zoontjes, Unilin, 

bottom of page