top of page
aluform banner.jpg

ALUFORM

Als fabrikant van intelligente, innovatieve bouwsystemen zijn wij een toonaangevend leverancier van duurzame en economische aluminium dak-en gevelsystemen.

DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR GEBOUWEN VAN MORGEN.  

Het Aluform team is gespecialiseerd in het engineeren van Aluform dak-en gevelsystemen. Wij bedenken samen met u de concepten en oplossingen voor uw bouwproject en zijn pas tevreden als u dat bent. Onze productie en materiaalkennis in combinatie met onze geavanceerde digitale infrastructuur waarborgen een hoge kwaliteit en efficiëntie.

Al tientalle jaren opereert Aluform op hoogstaand niveau en heeft al meer dan 50 jaar ervaring in nationale en internationale projecten. Van kleuterscholen tot grote architectonische projecten zoals luchthavens, Aluform garandeerd vertrouwen in elke fase van elk project. Van design en productie tot aan het plaatsen en monteren door onze gecertifceerde Aluform partners.

Innovatie en groei in duurzame ontwikkelingen zijn de principes voor alle Aluform disciplines.

Efficiente processen staan garant voor economische en duurzame aluminium dak- en gevel oplossingen.

WAAROM ALUMINIUM?

 

Dankzij een permanente geoxideerd laagje is aluminium beschermd tegen aggresieve weersomstandighen. Aluminium zorgt voor uitermate goede warmte- en geluidsisolatie. Tijdens de zomermaanden houden aluminium dak en gevels het binnenklimaat zeer aangenaam, Tijdens de wintermaanden zorgt het aluminium voor een goede isolatie. Constructietijd word aanzienlijke verkort omdat aluminium voor een groot deel voorgeproduceerd word. Vanwege het lichte gewicht van aluminium kunnen grotere hoeveelheden worden getransporteerd.

Net als een huid beschermd aluminium gevels en daken gebouwen tegen invloeden van buitenaf. Aluminium is uitermate bestand tegen corrosie door weersomstandigheden. Er hoeft dan ook geen extra bescherming aangebracht te worden. Het gebruik van aluminium verzekerd u van jarenlang onderhoudsvrije gevels en daken. Door middel van additionele processen kan het oppervlak verfijnd worden voor decoratieve doeleinden.( bron: aluinfo.de)

Aluform System GmbH & Co. KG

aluform klein logo.jpg

Dresdener Straße 15

02994

Bernsdorf

+49 (0) 35723 99 - 0
info@aluform.de
www.aluform.de/nl/

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.gif
bottom of page