top of page
ambrava samsung banner.jpg

AMBRAVA SAMSUNG

Ambrava is importeur/distributeur van Samsung warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen in de Benelux. Met ons uitgebreide assortiment bedienen wij rechtstreeks gecertificeerde installateurs, en hiermee indirect de zakelijke en particuliere markt.

Partner op klimaatgebied

Naast leverancier is Ambrava met Samsung klimaatsystemen een volwaardig partner op het gebied van klimaatbeheersing, voor zowel installateurs als adviseurs en projectleiders.

Deskundige ondersteuning

Om zeker te zijn dat onze klanten beschikken over de meest actuele kennis van Samsung producten en technische details, verzorgen wij regelmatig technisch producttrainingen op onze locaties in België en Nederland. Deze trainingen zijn toegespitst op

diverse productgroepen en innovaties.

Op dagelijkse basis bieden we technische ondersteuning aan installateurs en adviseurs. Ons deskundige team van specialisten staat klaar voor telefonisch advies, of ondersteuning op locatie.

Uitgebreide voorraad

Wij hebben een riante voorraad Samsung producten en onderdelen in onze magazijnen. Hiermee kunnen wij snelle levering garanderen!

Persoonlijk contact

Ons enthousiaste team staat klaar voor advies op maat!

AMBRAVA I SAMSUNG

ambrava samsung logo klein.png

Laan van de Ram 50

7324 BV

Apeldoorn

055 5277777
info@ambrava.nl
www.ambrava.nl

  • Facebook
  • Twitter
linkedin icon.gif

PRODUCTEN

Samsung-Ambrava-20190509-Rijksmonument-woonhuis-Leeuwarden-27-LR.jpeg
360-Exposed-Circle-Office.jpeg
jason-briscoe-AQl-J19ocWE-unsplash.jpeg

Warmtepompen

Een warmtepomp van Samsung verwarmt je ruimte op energie-efficiënte wijze. Groot voordeel is dat een warmtepomp tevens kan worden gebruikt om te koelen. Geniet het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat!

Airconditioning

Een airconditioner helpt je bij het creëren van aangename koeling op hete, drukkende (zomer)dagen. Maar wist je dat een airconditioning eveneens kan verwarmen gedurende de rest van het jaar?

Ventilatie

Bij een aangenaam binnenklimaat hoort een regelmatige toevoer van frisse, zuurstofrijke buitenlucht. Ventileren is onmisbaar, vooral voor je gezondheid!

samsung ambrava

bottom of page