top of page
AMG productlijnen.webp
Logo-AMG-RAILING-wit.webp

AMG Railing

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige balustradesystemen voor een gunstige prijs? En wilt u een partner die u ontzorgt en met u meedenkt vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering van uw project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om glas, lamellen, spijlen of geperforeerde panelen: AMG staat voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring in de balkonhekkenbranche kijken wij graag – samen met u – naar de mogelijkheden voor uw project.

 

AMG is al jarenlang de betrouwbare partner voor balustrades. AMG heeft zijn eigen productassortiment, welke ook verkijgbaar is voor de vakman. Dankzij onze uitgebreide praktijkervaring kunnen we u optimaal adviseren en met u meedenken. AMG onderscheidt zich met kwaliteitsproducten, deugdelijke advisering, heldere documentatie en concurrerende prijzen. 

Bij AMG bent u aan het goede adres voor uw balustrade.

 

AMG RAILING

amg railing klein.jpg

Pettelaarpark 84

5216 PP 

’s-Hertogenbosch

073 303 46 81
info@amgrailing.com
www.amgrailing.nl

 • YouTube
linkedin icon.png

Naast onze jarenlange kennis en ervaring staat de kwaliteit van onze producten en de vakkundigheid van onze mensen borg voor een optimaal product.

We blijven continu kritisch kijken naar onze eigen producten en zijn altijd bereid een stapje extra te doen om de kwaliteit te waarborgen. Hierbij luisteren we ook goed naar de feedback die we krijgen van onze klanten. AMG heeft een intern testcentrum waar onze producten getoetst worden zodat u als klant altijd verzekerd bent van een uitstekend product.

 AMG Railing levert producten gemaakt van de beste kwaliteit roestvaststaal en aluminium. Het roestvaststaal bieden wij aan in 2 gradaties: 304 voor binnen gebruik, 316 voor buiten gebruik. Glasklemmen in Zamak kwaliteit adviseren wij alleen voor binnen gebruik.

Ontdek de E-Line en S-Line van AMG

AMG Railing is dé specialist op het gebied van aluminium en glazen balustrades. Binnen ons programma hanteren wij twee lijnen: de E-Line en de S-Line.

E-Line volglazen balustrades

E-Line balustrades zijn er in verschillende varianten en gradaties. Zij worden vooral toegepast bij woningbouw, utiliteitsbouw en publieke gebouwen (zoals sporthallen, stadia en overheidsgebouwen). Deze volledig glazen balustrades geven uw complex een stijlvolle uitstraling. Het uitblijven van horizontale en verticale profielen zorgt voor een strak geheel met behoud van vrije uitkijk.

Mogelijkheden binnen E-Line:

amg e-line simple.webp
AMG e line quick.webp

AMG E-Line Simple

In ons assortiment E-Line Simple hebben we meerdere varianten (afgestemd op ruimtefunctie). Elke functie kent zijn eigen eisen met betrekking tot de sterkte van de balustrade. Dit is uitgedrukt in een lijnlast. Het klemprofiel kan zowel zijwaarts tegen een vloer worden gemonteerd (side montage) als bovenop de vloer (top montage).

 

 • AMG Simple Premium Side, geschikt voor gelaagd & gehard glas 8.8.2 (16,76 mm)

 • AMG Simple Premium Top, geschikt voor gelaagd & gehard glas 8.8.2 (16,76 mm)

 • AMG Simple Excellence Side, geschikt voor gelaagd & gehard glas 10.10.4 (21,52 mm)

amg eline standard.webp

AMG E-Line Quick

In ons assortiment E-Line Quik hebben we meerdere varianten (afgestemd op ruimtefunctie). Elke functie kent zijn eigen eisen met betrekking tot de sterkte van de balustrade. Dit is uitgedrukt in een lijnlast.

 

 • AMG Quick Premium, geschikt voor gelaagd & gehard glas 8.8.2

 • AMG Quick Excellence, geschikt voor gelaagd & gehard glas 10.10.4

 • AMG Quick Superior, geschikt voor gelaagd & gehard glas 15.15.4

 • AMG Quick Ultimate, geschikt voor gelaagd & gehard glas 12.12.12.8

csm_BeiNacht_2_9ad9ee7df1.webp

AMG E-Line Standard

In ons assortiment E-Line Standard hebben we meerdere varianten (afgestemd op ruimtefunctie). Elke functie kent zijn eigen eisen met betrekking tot de sterkte van de balustrade. Dit is uitgedrukt in een lijnlast.

 

 • AMG Standard Advanced, geschikt voor gelaagd & gehard glas 8.8.2

 • AMG Standard Excellence, geschikt voor gelaagd & gehard glas 10.10.4

 • AMG Standard Superior, geschikt voor gelaagd & gehard glas 15.15.4

 • AMG Standard Ultimate, geschikt voor gelaagd & gehard glas 12.12.12.8

Bekijk onze E-Line projecten

AMG heeft inmiddels een prachtige reeks projecten mogen voorzien van haar E-Line balustrades. Hier zijn we onze opdrachtgevers uiteraard meer dan dankbaar voor. Wij geven u graag een beeld van de mogelijkheden aan de hand van onze gerealiseerde referentieprojecten.

S-Line aluminium balustrades

S-Line balustrades van AMG worden bij voorkeur volledig uit aluminium vervaardigd. Dit draagt namelijk bij aan een grote mate van vormvrijheid op product- en detailniveau. Het programma is tot stand gekomen met oog voor maximale verfijning van details. Het uitblijven van zichtbare las- en boutverbindingen zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Onze engineeringsafdeling besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp en design van onze producten.

Mogelijkheden binnen S-Line:

IMG_0178_JPG.webp

AMG S-Line Bars

Onze spijlen- en lamellenhekken zijn volledig vervaardigd uit aluminium. De slanke spijlen en lamellen (leverbaar in verschillende afmetingen) zijn voorzien van een naadloze verbinding, wat resulteert in een hoogwaardig en strak design. Onze spijlen- en lamellenhekken zijn uitermate geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. AMG heeft een eigen team van engineers en constructeurs; zij verzorgen het projectgerichte ontwerp en de bijbehorende statische berekeningen. 

IMG_5602.webp

AMG S-Line Glass

Naast onze traditionele volglazen balustrades produceert, levert en monteert AMG ook glashekken met horizontale glasinklemming.

Hierbij kunt u kiezen uit een breed assortiment aluminium profielen welke zijn voorzien van een glasvulling (44.2 of 55.2). Indien nodig wordt het glas uitgevoerd in een geharde, gelaagde variant. 

53143fdf-5b52-4463-971f-c2f678b884d6_JPG.webp

AMG S-Line Perfo

AMG produceert, levert en monteert ook geperforeerde hekken met horizontale inklemming. Hierbij kunt u kiezen uit een breed assortiment aluminium profielen welke zijn voorzien van een 2 of 3 mm dik aluminium geperforeerd paneel als vulling. De mogelijkheden bij perforeren zijn oneindig, waardoor ieder project een eigen karakter krijgt. Ook gevelhoge patronen behoren tot de mogelijkheden. De geperforeerde panelen worden standaard voorzien van een poedercoating in één van de RAL-kleuren met een laagdikte van 100 tot 120 mu. Indien nodig wordt het glas uitgevoerd in een geharde, gelaagde variant. 

IMG_0002_JPG.webp

Bekijk onze S-Line projecten

AMG heeft inmiddels een prachtige reeks projecten mogen voorzien van haar S-Line balustrades. Hier zijn we onze opdrachtgevers uiteraard meer dan dankbaar voor. Wij geven u graag een beeld van de mogelijkheden aan de hand van onze gerealiseerde referentieprojecten.

Logo-AMG-RAILING-wit.webp

Pettelaarpark 84, 5216 PP  ’s-Hertogenbosch  The Netherlands   I   +31 (0)73 – 303 46 81   I   info@amgrailing.com

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page