top of page
aries banner.jpg

H35

NATUURSTEEN

ARIËS

aries logo.jpg

Handelsstraat 3

6905 DK

Zevenaar

0316-523362
info@ariesnatuursteen.nl
www.ariesnatuursteen.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

Ariës

 

Over ons

Al bijna 75 jaar realiseren wij maatwerk producten uit natuursteen, composiet en keramiek. Onze moderne fabriek en showroom zijn gevestigd in Zevenaar (Gelderland).

Wij werken veel voor keukenbedrijven, (interieur)architecten, interieurbouwers, maatwerkspecialisten, bouwbedrijven, overheden en particulieren.

Bij ons staat U centraal. Onze betrokkenheid en persoonlijke zorg laten wij daarbij tot in het uiterste gelden. Wij besteden veel zorg en aandacht aan een constante verbetering en handhaving van een goede kwaliteit in dienst en product. Door de inzet van ons team van 21 medewerkers, die allemaal vakbekwaam zijn met jarenlange ervaring, en met onze moderne machines kunnen wij uw wensen vormgeven tot een perfect resultaat.

Wij werken met de modernste machines en middelen op het gebied van natuursteenbewerking. Dit begint op onze werkvoorbereiding waar we de producten uittekenen in AutoCAD. Zo kunnen we onze projecten exact maatvoeren en eventuele fouten in een vroeg stadium opsporen.

In onze voorraadhallen en productie plaatsen we met vijf bovenloopkranen met vacuüm apparatuur de vrije maatplaten voorzichtig en zonder te beschadigen op de benodigde machines. Na bewerking kunnen we ze weer veilig en onbeschadigd wegnemen.

PRODUCTEN

categorie_producten_vloerenwanden_neolit

VLOEREN EN WANDEN

categorie_producten_haardenschouwen_650x
categorie_producten_zwembadenwellness_65
categorie_producten_werkbladen_keukenbla
categorie_producten_vensterbanken_650x40
Visual-Marmer-1900x566-1.jpg
categorie_producten_afbouwelementen_650x
categorie_producten_badkamers_650x400_00
sfeerbeeld_inspiratie_projecten_joiedevi

Ariës Natuursteen

Industrieterrein Zuidspoor
Handelsstraat 3
6905 DK Zevenaar
Gelderland (bij Arnhem)
T: (0316) 523 362
E: info@ariesnatuursteen.nl

KVK: 09082117
BTW: NL802579358B01

Raad van Commissarissen 

Over ons

Al bijna 75 jaar realiseren wij maatwerk producten uit natuursteen, composiet en keramiek. Onze moderne productie en showroom zijn gevestigd in Zevenaar (industrieterrein Zuidspoor).

Wij werken veel voor keukenbedrijven, (interieur)architecten, interieurbouwers, maatwerkspecialisten, bouwbedrijven, overheden en particulieren.

Marlan, solid surface, duurzaam oppervlaktemateriaal, werkbladen, keukens, badkamers, medische toepassingen, winkelinrichting, achterwanden, tafels, vensterbanken, balies, wandbekleding, gevelbekleding, meubels, frontjes, laden.

bottom of page