top of page
Artitec_logo.png
assortiment_2.jpeg

ARTITEC WALLEBROEK

SPECIALIST IN HOOGWAARDIG DEURBESLAG

Artitec is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardig raam- en deurbeslag voor bouwprojecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en gezondheidszorg. Onze deurkrukken en deurgrepen worden toegepast in allerlei type gebouwen. Wij leveren tevens unieke oplossingen zoals anti-suïcidaal en anti-bacterieel deurbeslag ten behoeve van suïcidepreventie en infectiepreventie in ziekenhuizen.

Een korte schets van onze kenmerken:

PROJECTSPECIALIST

 • Wij leveren aan inspirerende bouwprojecten in >25 landen.

 • Maatwerk is altijd mogelijk.

 • Ervaring met alle segmenten zoals Zorg, Wonen, Werk en Onderwijs.

 • Ervaring met alle typen gebouwen waaronder ziekenhuizen, kantoren, scholen, woontorens, villa's, stadions etc.

VOOR ELKE TOEPASSING EEN OPLOSSING

 • Goede kwaliteit in deurbeslag is situatie-specifiek

 • Woningbeslag - Kantoorbeslag - Zorgbeslag - Openbare ruimte

 • Voor elke toepassing heeft Artitec de juiste oplossing en kwaliteit waaronder RVS anti-kerntrekbeslagjaren 30 TON deurbeslag en deurbeslag voor elk type buitendeur.

 • INTERNATIONAAL ACTIEF

 • Klanten in >25 landen

 • Artitec producten te vinden in >80 landen

 • INNOVATIEF BEDRIJF / ONTWIKKELING IN EIGEN HUIS

 • Unieke producten zoals hufterproof, anti-suïcidaal en HC3 anti-bacterieel.

 • Ontwikkelen vrijwel alles zelf in huis met eigen ontwerpers en tekenaars.

 • Eigenaar van diverse octrooien en octrooi-aanvragen.

 • BETROUWBAAR / "VERTROUWEN IS GOED, CERTIFICEREN IS BETER"

 • Onafhankelijk gecertificeerde kwaliteit.

 • 10 jaar garantie.

 • Moderne logistiek.

 • "Een man een man, een woord een woord"

 • LOYAAL AAN ONZE DEALERS

 • Distributie via selecte groep van dealers.

 • Artitec is niet te verkrijgen "op alle hoeken van de straat".

ARTITEC WALLEBROEK

artitec wallebroek logo klein.jpg

Sluiswachter 12

3861 SN

Nijkerk

085-9026222
info@artitec.com
www.artitec.com

mi_satori_2.jpeg

Maak kennis met Mi Satori. Een ‘satori’ moment is dát moment in een leven waarop het laatste puzzelstukje op zijn plaats valt. Een absoluut gevoel van volledigheid. De persoonlijkheid van bewoners wordt zichtbaar in de details van een woning. Mi Satori weet dat. Daarom kan het gebouwbeslag van Mi Satori consequent in het gehele huis doorgevoerd worden. Dat schept rust. Zo draagt Mi Satori bij aan meer harmonie en wooncomfort in je woning. Of je nu kiest voor de collectie Mondéal, Bauhaus, Authentic, Art-Deco of Art-Nouveau. Gebouwbeslag van Mi Satori is de finishing touch voor je huis, dat laatste puzzelstukje.

enrico.jpeg

Maak kennis met Enrico Cassina.

Als een volleerd “Meester in Stijl” speelt de Italiaanse fabrikant van luxe gebouwbeslag Enrico Cassina volgens hun rijke traditie met eigentijdse vormgeving op een manier die perfect bij het merk past. Opgericht in 1850 in Milaan heeft zij destijds een stempel op de stad gedrukt. Overal waren haar producten zichtbaar. Door de eeuwen heen heeft Enrico Cassina haar faam weten te behouden door prachtige producten te maken voor een selectieve groep bewonderaars. Vandaag de dag worden de producten van toen nog steeds gemaakt. Maar dan met de eisen van nu waar het design dit toelaat. Met een levendige en dynamische aanpak verkend  Enrico Cassina de enorme combinatie mogelijkheden van vorm en kleur op hun producten en is er altijd een verbinding met historische ontwerp- en kunststromingen.

cardea_1.jpeg

Cardea maakt het verschil!

Een huis met standaard aluminium deurkrukken is als een fotomodel in een juten zak. Het is niet af. Een mooie dame verdient een prachtige jurk. En een mooie woning verdient prachtig hang- en sluitwerk. Met het assortiment van Cardea is dit heel betaalbaar.Misschien beschik je niet over de financiële middelen om het fotomodel in een design jurk te steken. Maar oude deurkrukken op de deur terugschroeven, nadat deze een nieuwe verflaag heeft gekregen, is echt niet nodig. De Cardea collectie biedt betaalbare deurkrukken die passen in iedere woning. Iedere Cardea deurkruk is van messing, omdat van dit metaal de mooiste vormen te maken zijn. Daarna wordt de kruk afgewerkt in een finish, zoals bijvoorbeeld chroom, matnikkel of zwart. Zo kan je een kleur kiezen die het best bij je interieur past. De eigentijdse modellen van Cardea hebben een moderne uitstraling en geven cachet aan iedere woning.

MenT.jpeg

Maak kennis met M&T.  

In een klein dorp in Tsjechië is M&T (Material & Technology) gevestigd. Een familiebedrijf dat groot is in modern design gebouwbeslag dankzij hun state of the art productietechniek. Kwaliteit, functionaliteit en modern design. Het zijn de drie vereisten waaraan ieder ontwerp van M&T moet voldoen. Om dit te waarborgen worden alle modellen in eigen beheer ontworpen door ontwerper en mede-eigenaar Roman Ulich. Bij de totstandkoming van de Mimolimit lijn werd samengewerkt met architecte en ontwerpster Barbora Škorpilová. M&T heeft een bijzondere productietechniek ontwikkeld. De messing producten hebben een strakke belijning en worden afgewerkt met een comfortabele grip. Als enige producent borstelt M&T alle mat nikkel ongelakte modellen in 45 graden. Van welke kant je het gebouwbeslag ook bekijkt, de polijstrichting is gelijk en dat zorgt voor hele zuivere, identieke producten. Dit is de handtekening van M&T.

salice.jpeg

In Cantù, Italië, huisvest het honderd jaar oude bedrijf Salice Paolo.

Het bedrijf ontwerpt en produceert extravagant gebouwbeslag. Een exclusieve verrijking van uw interieur.

Tussen beide wereldoorlogen in, start Salice Paolo in Cantù, Italië zijn onderneming. Met weinig middelen en enkele goede medewerkers fabriceert hij meubels, van bed tot deurknop. Een overvloed aan ideeën, rusteloze handen en een snelle, creatieve geest leveren de fraaiste ontwerpen op. Na verloop van tijd specialiseert Salice Paolo zich in gebouwbeslag en dat blijkt een succesvolle keuze te zijn. Zoon Bruno en inmiddels ook kleinkinderen Fabrizio en Luisa zetten het werk van Salice Paolo zowel op zakelijk als creatief gebied voort. Technologie en ambachtelijke technieken worden gecombineerd om zo een nog hogere productkwaliteit te realiseren. Een feilloos gevoel voor samenhang tussen vormgeving en kwaliteit blijft.

pic-black_1.jpeg

Zwart deurbeslag van Artitec Wallebroek

Zwart deurbeslag is helemaal de trend van nu. Gemonteerd op een lichte deur geeft dit een zeer mooi contrast in de woonkamer, slaapkamer of badkamer.  Ons zwarte beslag heeft een hele fijne matte structuurlaag, waardoor het een hoogwaardige uitstraling heeft.  Passend in ieder interieur, van klassiek tot modern.

ATWB_proline.jpeg

Hoogwaardig projectbeslag (EN1906/4) van Artitec Wallebroek

Onze Proline serie rvs deurbeslag voor projecten is het beste van het beste.  Getest, gekeurd en gecertificeerd.  De Proline serie voldoet aan alle eisen welke in de bouw gesteld worden aan commercieel vastgoed zoals: scholen, kantoren, ziekenhuis, voetbalstadion etc.  We noemen dit niet voor niets hufterproof.  Voldoet aan diverse certificaten zoals EN1906 klasse 4, EN179, DIN18273 brandwerendheid (8mm en 9mm stift)

icc1.jpeg

Permafix projectbeslag (Klasse 3 & 4) van Artitec Wallebroek

Onze uitgebreide lijn getest en gecertificeerd rvs deurbeslag voor projecten is geschikt voor commercieel vastgoed (utiliteitsbouw), waar hoge eisen aan deurbeslag worden gesteld.  Leverbaar in meerdere modellen en ook in zwart.  Voldoet aan de EN1906 Klasse 3 en /of 4 en aan de brandwerendheidseisen volgens EN1634-2.

tigo_2.jpeg

RVS deurbeslag, een sieraad voor uw interieur.

Mooi en degelijk deurbeslag is vaak de kers op de taart binnen uw interieur.  Het maakt het huis af.  Ons deurbeslag bestaat uit een breed aanbod verschillende modellen, welke allemaal een geintegreerde veerconstructie hebben.  Die zorgt ervoor dat uw mooie rvs deurkruk altijd weer mooi recht op uw deur terugveert.  Ons programma  is modulair, wat betekent dat er vele combinatiemogelijkheden zijn met modellen deurkrukken en rozetten of schilden.  Zoals bijv. onze vlakrozetten welke maar 2mm dik zijn. 

healsafe.jpeg

RVS deurbeslag, een sieraad voor uw interieur.

Mooi en degelijk deurbeslag is vaak de kers op de taart binnen uw interieur.  Het maakt het huis af.  Ons deurbeslag bestaat uit een breed aanbod verschillende modellen, welke allemaal een geintegreerde veerconstructie hebben.  Die zorgt ervoor dat uw mooie rvs deurkruk altijd weer mooi recht op uw deur terugveert.  Ons programma  is modulair, wat betekent dat er vele combinatiemogelijkheden zijn met modellen deurkrukken en rozetten of schilden.  Zoals bijv. onze vlakrozetten welke maar 2mm dik zijn. 

ydillique.jpeg

De collectie Idyllique bestaat uit smeedijzeren en houten producten.

Met hun nostalgische uitstraling geven ze je interieur een knusse en warme sfeer.   Houd je van het buitenleven? Van de rust, de romatiek en de vrijheid?  Kies dan voor de karakteristieke modellen uit de Idyllique collectie.  Hiermee haal je de warmte en gezelligheid in je interieur naar boven.

condottiRaw_groen_10top.jpeg

Luxuria is een collectie van bijzondere deurkrukken voor uw woning. In vijf verschillend stijlgroepen; Zwart, Eigenzinnig, Stoer, Minimalist en Rechtlijnig. Luxuria deurkrukken hebben bijzondere vormen, stijlen en/of afwerkingen.  

baambrugge_deuren.jpeg

In het Franse departement Haute-Vienne huisvest het familiebedrijf JM Merigous. Als ware meester, maakt JM Merigous prachtige deurkrukken en knoppen van Limoges porselein. Bij uitstek geschikt voor een klassieke woonervaring. 

bottom of page