top of page
awood logo.png
awood banner.png

AWOOD

Kwaliteit als speerpunt

Schakelen met de A-merken van Awood.

 

Awood is sterk gespecialiseerd in het leveren van buitenparket en gevelparket. Uit eigen productie en met een beperkte selectie internationale A-merken. Hiermee is kostbare knowhow verkregen om professioneel te kunnen schakelen tussen deze verschillende A-merken:

  • Stabiele en duurzame hardhoutsoorten zoals o.a. Garapa, Alungu, Padoek en Ipé voor de buitenparket Suprême.

  • Moso Bamboo Xtreme met BREEAM certificaat en met een enorme hardheid die is verkregen uit een gepatenteerd productieproces.

  • Silvadec houtcomposiet van de grootste Europese fabrikant. Zeer sterk in projectmatig leveren van een breed assortiment.

  • Fiberon met Permatech Coating die sterk kleurbehoudend is, een stroefheidscertificaat heeft en goedkoop in onderhoud is.

  • Fraké en Ayous thermo houtsoorten die Awood in verrassend veel profielen schaven.

  • Improved Oak van Amerikaans eikenhout uit eigen streek. Door High Tech Thermo Modificatie in Nederland heeft dit Europese hardhout sterk verbeterde eigenschappen. Dus geen looizuur meer, veel stabieler, gebruiksklasse 2 en harder dan vele zachthout modificaties.

  • In FSC hardhout en alle overige in het bestek gevraagde vlonder of terrasplanken adviseren we graag. Door onze ervaring wordt u en uw opdrachtgever wijzer. Welk product het beste aansluit, bij de verwachtingen en wensen van uw opdrachtgever, beantwoorden we graag samen.

AWOOD

awood logo klein.png

Erfstraat 19

5405 BE

Uden

0413–249885
info@awood.nl
www.awood.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Het buitenparket op de juiste manier monteren is een primair onderdeel voor een duurzame kwaliteitsbeleving. De keuze van de optimale onderconstructie is per project verschillend. Hart op hart afstand, afwaterend of waterpas, ventilatie mogelijkheid, beschikbare hoogte en nog veel meer details, die voor ons dagelijkse kost zijn. We adviseren u daarom graag en indien wenselijk, doen we met onze eigen opgeleide timmermannen, ook de montage. De garantie van de internationale A-merken zijn gekoppeld aan een juiste montage. Als montage specialist kennen we al deze montage details en geeft Awood ook op de belangrijke onderconstructie garantie.

Wij hebben een enthousiast team in een platte organisatie. We zijn goed geautomatiseerd, hebben passie voor ons vak en zijn wakker.

Het team van Awood zal voor u klaarstaan om u te informeren en te adviseren.

Ipé, Padoek, Alungu / Jutai,  Silvadec​​, Composite Premium​, Millboard, Bamboe, Thermisch gemodificeerd hout, Moso Bamboo X-treme, Moso Bamboo X-treme Balken, Thermo Ayous, TanTimber A-Essen​, TanTimber Tulipwood​, TANwood Iroko​, Thermo Fraké​, Thermo Grenen​, Improved Oak, Gevelparket Padoek​, Gevelparket Garapa​, Gevelparket Ipé, Accoya

bottom of page