top of page
luxe-buitenverblijf-modern-tuinhuis.webp

BARASSO

Wij zijn BARASSO. We ontwerpen en bouwen riante, hoogwaardige buitenverblijven. Een bijgebouw in het groen, waar u beschut bent tegen de regen, wind en zon. Waar u ultiem kunt ontspannen in de tuin. Het idee achter onze ontwerpen: het buitenverblijf als een volwaardig onderdeel van wonen. De kroon op het werk.

Met de BARASSO buitenverblijven gaan we terug naar het rijke verleden van het buitenverblijf. Een verblijfplaats die beslotenheid biedt, tot gastvrijheid uitnodigt én tegelijk een exclusieve uitstraling heeft. Niet iedereen kan zich de hoge kwaliteit materialen en luxe afwerking van een BARASSO veroorloven. Juist daarom zijn zowel de riante als de compacte modellen duidelijke statements. Een krachtig symbool van buitenleven op niveau.

Een buitenverblijf van BARASSO. Verdiende rust.

BARASSO

barasso logo klein.png

Plantagelaan 28

3772MB

Barneveld

0342 – 728 995
info@barasso.nl

www.barasso.nl

HET BUITENVERBLIJF VAN UW DROMEN

Wij maken het waar

Een tuinverblijf is een ruimte om tot rust te komen. Dit bereiken we met het pure en exclusieve design, niet alleen buiten maar ook binnen. Samen met verschillende partners bieden we u alle mogelijkheden om uw buitenverblijf smaakvol in te richten. Met heerlijke design loungemeubelen, een sfeervolle haard en een goed geoutilleerde keuken. Maar ook voor de afwerking hebben wij de mooiste luxueuze materialen, zoals sfeervolle vloeren, lederen wandbekleding en bijzondere wandafwerking in exclusieve stijlen. Denk aan warme roestkleuren of een robuuste betonlook.

U ziet het: een BARASSO buitenverblijf is een complete stijlvolle beleving die wij volledig volgens uw persoonlijke wensen realiseren.  In onze showroom laten we u graag voorbeelden zien van de mogelijkheden en materialen die uw buitenverblijf tot een prachtige ruimte met allure maken.

Wat zijn uw wensen? We ontvangen u graag in onze sfeervolle showroom om ze te bespreken en samen met onze ontwerper in een smaakvol ontwerp te gieten. We zien u graag!

Mancave-Barasso.jpg

ONZE ONTWERPSTIJLEN

Luvinate

DESIGN MET KLASSE

Italiaanse allure voor iedere tuin

De Luvinate is een stijlvolle aanvulling die in iedere tuin past. Als compact buitenverblijf in een stadstuin, maar ook helemaal op zijn plek als elegant poolhouse of sfeervolle loungeruimte met wellness. De bijzonder strakke basisvorm met verticale lijnen benadrukken de mooie plek, maar leiden niet af van de schoonheid van de tuin er omheen. Net als iedere Barasso wordt de Luvinate geheel op maat gemaakt en kunt u het buitenverblijf naar eigen smaak uitbreiden met alle gewenste comfort en luxe.

Monviso

EXCLUSIEF DESIGN

Modern met een vleugje klassiek

Ons model buitenverblijf Monviso heeft een exclusief design dat modern combineert met een vleugje klassiek. De chique smalle bovenramen zijn een sfeervolle afwisseling van de strakke belijning, maar de glazen wanden lopen door tot aan de grond en verbinden zo buiten met binnen.

Matteotti

DE BASIS VAN SCHOONHEID

Tijdloze schoonheid

De Matteotti en je terras gaan naadloos in elkaar over. Het is de open gevel die van dit buitenverblijf echt een buitenverblijf maakt. De verticale kolom met de schouw heeft daarbij een centrale plaats gekregen in de architectuur. De Matteotti is een krachtig statement in elke tuin die allure verdient – ongeacht de vierkante meters. Niet wat groots is, is mooi. Maar wat mooi is, is groots.

luxe-buitenverblijf-matteoti-modern-houthaard.webp

Comolli

PUUR DESIGN

Eén met de natuur

Met de Comolli zit u tegelijk binnen en buiten. De haard, geïntegreerd in de wand, trekt naar binnen. De royale glas pui verbindt tegelijk met buiten. Dat maakt de Comolli tot een aantrekkelijke ontmoetingsplek.

2a.Barasso_buitenverblijf_tuinkamer_Comolli_keuken_MS.jpg

Oltrona

EXCLUSIVITEIT PUR SANG

Een esthetisch hoogtepunt

Je zou niet de eerste zijn die alleen al om het design voor de Oltrona valt. Want dit grootse buitenverblijf oogt niet massaal, maar open en gastvrij. De wellness- en verblijfsruimten vormen de tussenruimte tussen twee optische kaders. De hoger liggende vloer – als een privépodium in de tuin – en het identieke dak. Een exclusieve verschijning. Dé parel uit de Barasso Collectie!

luxe-poolhouse-oltrona.webp

Unico | maatwerk

HET BUITENLEVEN VAN UW DROMEN

Eindeloos maatwerk

Maatwerk is de standaard. Dus is het tijd voor uw wensen: hoe ziet úw Barasso eruit? Waar komt de sfeervolle kachel te staan? En hoe ziet het sfeervolle dining terras eruit? Welke exclusieve vormgeving en luxe afwerking vormen straks uw ultieme buitenverblijf waar u volledig tot rust kunt komen en gaat genieten van heerlijke momenten?

Wat uw wensen ook zijn, u kunt bij rekenen op een maatwerk tuinhuis met een tijdloos design en Italiaanse allure die naadloos aansluit op de schoonheid van uw tuin. Een ruimte die volledig is afgestemd op uw wensen.

Uw buitenleven droom iets intiems is, iets wat uitgekristalliseerd moet worden om tot bloei te komen. Die vertaalslag van droom naar realiteit is wat wij voor u kunnen betekenen. Van uw droom naar een door ons gemaakt ontwerp tot de bouw, installatie en afwerking van het buitenverblijf van uw dromen. Onze ontwerper en adviseur helpen u met die vertaalslag.

maatwerk-buitenverblijf-poolhouse-unico.jpg
bottom of page