top of page
MG_7351Final-huis-jaime-scaled.jpg
Logo-BBAN-DEF_20jaar.png

BBAN GROEP B.V.

Bij het bouwen of verbouwen van een woning of bedrijfspand, is het belangrijk om binnen uw budget en planning te blijven. Bouwen zonder de noodzakelijke ervaring betekent echter dat hoge kosten vaak eerder regel zijn dan uitzondering. Het inwinnen van specialistisch bouwadvies is in zo’n geval een goed idee. Putten uit de jarenlange ervaring van een ander, daar doet u uw voordeel mee!

De experts van BBAN staan u graag bij met bouwadvies, of het nu gaat om het maken van een gedegen plannen en budgettering, of het vinden van de juiste aannemer. Heeft u een omgevingsvergunning nodig om met de (ver)bouw te kunnen beginnen? Ook dan staan wij graag aan uw zijde. 

Ten slotte zijn wij er ook indien u nazorg nodig heeft. Is er iets misgegaan tijdens de bouw, dan zorgen wij ervoor dat het wordt opgelost.

Bekijk onze projecten »

WAT DOET EEN BOUWADVIESBUREAU

BBAN is de voorbije 15 jaar uitgegroeid tot hét bouwadvies bureau van Nederland. Ons geheim? Tevreden klanten dankzij goede hulp tegen een scherp tarief. Onze adviseurs helpen u van begin tot eind bij de bouw of verbouwing van uw woning of pand. Denk aan ruimtelijke ordening, de architectuur, inschatting van de kosten, bestek, en regelgeving en beveiliging. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u in alle fases van bouwadvies te voorzien.

Dat begint altijd bij de bouwaanvraag. Voor u aan de slag kunt, dient u via de gemeente een omgevingsvergunning aan te vragen. U komt hiervoor in aanmerking als uw aanvraag aan bepaalde, strenge eisen voldoet.

Daarbij kunt u op ons rekenen. Uw ideeën en uitgangspunten worden samengevat in een Programma van Eisen (PvE), dat wordt samengesteld aan de hand van strikte richtlijnen.

ALLES GEREGELD MET GOED BOUWADVIES

Als u eenmaal kunt beginnen met (ver)bouwen, is het belangrijk dat alle zaken helder op papier staan. Wie doet wat en tegen welke prijs? Alle technische specificaties en algemene bepalingen worden omgeschreven in het bouwbestek. BBAN legt dat volledig en duidelijk vast, hetgeen essentieel is om de bouw zelf goed te kunnen begeleiden. Duidelijke afspraken betekenen lagere kosten en minder tijdsverlies.

Het contract dient ook te worden ondertekend te worden door de aannemer. Hij/zij verklaart hiermee het werk uit te voeren overeenkomstig de gesteld eisen en specificaties. Deze worden opgesteld door een van onze specialisten. Omdat aannemers weten we ze aan ons hebben en wij weten met wie we te maken hebben, kunnen we duidelijke afspraken maken tegen een scherpe prijs. Dat voordeel is uiteindelijk ook voor u van belang. Zo verdienen we ons geld dubbel en dwars terug.

BOUWADVIES EN BOUWKOSTEN

Als u aan een project begint, is het handig om te weten waar u ongeveer rekening mee moet houden qua kosten. Een precieze indicatie is lastig te geven, maar met onze handige bouwcalculator komt u een heel eind. Wilt u een gedetailleerder bouwadvies? Neem dan eens contact met ons op voor een gratis persoonlijk (en geheel vrijblijvend) adviesgesprek! 

BBAN GROEP B.V.

bban logo klein.jpg

Utrechtseweg 109

3818 EC

Amersfoort

033 - 456 31 95

info@bban.nl

www.bban.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

PROJECTEN

nieuwbouw verbouw monumenten 

bottom of page