top of page
beele banner.jpg

Beele engineering

SEALING TECHNOLOGY EXPERTS

VANUIT DE FILOSOFIE DAT IEDERE OMGEVING EN IEDERE TOEPASSING ZIJN EIGEN EISEN STELT.

Brand of waterlekkage – hoe vaak vindt dat niet plaats. Dagelijks in alle delen van de wereld. En ondanks alle investeringen om brand en lekkage te voorkomen, blijft de geschiedenis zich herhalen. Verwonderlijk? Niet als je bedenkt dat iedere brand, iedere lekkage, iedere ramp anders is. Dat iedere slechte afdichting of kleine opening rampzalige gevolgen kan hebben.Daarom ontwikkelt Beele Engineering al bijna een halve eeuw afdichtingsproducten en -systemen die niets te wensen overlaten. Producten die speciaal zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen – van jet fire tot de drukgolf van een tsunami. Niet volgens het motto ‘one size fits all’ maar vanuit de filosofie dat iedere omgeving en iedere toepassing zijn eigen eisen stelt. En alleen met die eisen

BEELE ENGINEERING

beele logo klein.jpg

Adres: Beunkdijk 11

Postcode: 7122 NZ

Plaats: Aalten

T: 0543 461629
E: info@beele.com
W: www.beele.com

als randvoorwaarden kan een passende afdichtingsoplossing worden ontwikkeld.

Dergelijke producten en systemen ontstaan alleen vanuit een nauwe samenwerking met opdrachtgevers en klanten. Pas aan de ontwerptafel komt vaak naar boven waar het écht om draait en welke eisen en omstandigheden bepalend zijn voor de afdichtingsoplossingen. Oplossingen die niet alleen vandaag, maar ook morgen en zelfs over 50 jaar nog effectief doen waarvoor ze bedoeld zijn: de veiligheid van mensen en middelen garanderen.

Die oplossingen biedt Beele Engineering. Al een halve eeuw lang en voor de meest uiteenlopende omgevingen en toepassingen – van Azerbeidzjan tot Zuid-Korea; voor bekabeling aan boord van schepen of offshore-installaties tot buisleidingsystemen in industriële installaties; voor multinationals en de installateur om de hoek.

BOUW

BESCHERM UW EIGENDOM TEGEN BRAND, GAS EN BINNENDRINGEND WATER

Het binnendringen van vuur of water kan ernstige gevolgen hebben in overvolle gebouwen of openbare omgevingen. Aangezien ons dagelijks leven zich meestal op deze plaatsen afspeelt, is het belangrijk dat de brandveiligheid en rook- en waterdichtheid op deze locaties perfect geregeld zijn.

Beele Engineering biedt een schat aan kennis, ervaring en ontwikkeling op dit gebied. Of het nu gaat om afdichtingssystemen voor buis- en kabeldoorvoeringen in gebouwen, afdichting oplossingen voor buisdoorvoeringen, openingen of brandwerende coating en isolatie om de gevel tegen brand te beschermen: Beele Engineering is uw bewezen en deskundige partner.

Onderdeel van ons productportfolio voor de bouwsector zijn:

bottom of page