top of page
boley banner.jpg

BOLEY

boley.jpg

Marconiweg 1

5466 AS

Veghel

0413–340545
algemeen@boley.nl
www.boley.nl

Boley

 

BOLEY EXCLUSIEVE OPENHAARDEN

 

Boley vervaardigd sinds 1970 exclusieve openhaarden in eigen atelier. Steeds luisterend naar de individuele wens en het verlangen naar een compromisloze vormgeving.

Bij Boley staat veiligheid en kwaliteit centraal, of het nu gaat om een traditioneel houtvuur, of een realistisch gasvuur.

Naast het exclusieve maatwerk is Boley tevens importeur van een collectie hout- en gashaarden met een gesloten verbrandingssysteem.
Deze haarden hebben een rendement van maar liefst 87%.

Het verhaal van Boley

Ons klimaat kent de nodige donkere en gure dagen. Warmte en comfort zijn dan onontbeerlijk. Een openhaard geeft een leefruimte die extra uitstraling. De haard in welke verschijningsvorm dan ook, is het kloppend hart en het centrale vertrekpunt van waaruit een interieur ontstaat.

Boley realiseert al sinds 1970 hartverwarmend design, of het nu gaat om traditionele hout gestookte haarden of comfortabele gashaarden. Steeds luisterend naar de individuele wens.

HET BOLEY OPENHAARDEN INSPIRATIE BOEK

Bent u benieuwd naar ons nieuwste inspiratie boek?
 

Iedereen heeft een persoonlijk beeld van dit emotionele centrum. Het is de plek waar ontspanning en inspiratie elkaar ontmoeten. En waar de dialoog ontstaat tussen sfeer en compromisloze  vormgeving. Om de vele mogelijkheden in design, kleur, materiaal gebruik en warmte techniek van de haarden te kunnen ervaren, nodigen wij u graag uit een bezoek te brengen aan onze showroom of bij een van de exclusieve dealers. Hier vindt u inbouwhaarden en vrijstaande haarden, maar ook klassieke haarden en schouwen.

Breng indien mogelijk een matenplan van uw woning mee, zodat een van onze interieurarchitecten alvast met u mee kan denken over de keuze van uw haard. Niets blijft onbesproken, het doel is uiteindelijk om uw Boley openhaard één te laten worden met uw interieur.

Boley exclusieve openhaarden staat voor 100% Nederlands maatwerk!.

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page