top of page
bpi bouwplaatsinrichters.jpg

BPI BOUWPLAATSINRICHTING

Een goed voorbereidde bouwplaatsinrichting versnelt het bouwproces, voorkomt vertragingen, drukt de foutmarges en vergroot de winstmarges. BPi Bouwplaatsinrichters heeft ruim 20 jaar ervaring in bouwplaatsinrichting. We zijn uitgegroeid tot een landelijk pro-actief bouwplaatsinrichter.
 

Omdat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar specialisten, zijn wij uitgegroeid tot de specialist in bouwplaatsinrichting. Wij beschikken over ruime kennis en het materieel om een complete bouwplaats snel en vakkundig in te richten.

Voor ons vormt de bouwplaatstekening de basis voor het plan. Deze tekening noemen wij ook wel de ‘Praatplaat’ en is de basis voor de inrichting en de investering. Op deze tekening is al het materieel en installatiewerk te zien. Dit wordt door onze klanten als zeer overzichtelijk en duidelijk ervaren. Daar houden wij van.

Totaal ontzorgingsconcept

Voor onze klanten kunnen wij het totaal ontzorgingsconcept neerzetten. Dat is uniek in Nederland. Dat concept houdt in dat u eerst een uitgewerkt plan krijgt aangeleverd voor uw bouwplaatsinrichting en dat daarna voor het materieel wordt gezorgd. Daarbij maakt het niet uit wat er nodig is of hoe groot de klus is. Wij zorgen dat het goed geregeld is en turn-key opgeleverd wordt.

Besparen vanaf de calculatiefase

Jarenlange ervaring en dagelijks aangescherpte kennis vormen de uitgangspunten van BPi bij het opstellen van een goed plan voor de bouwplaatsinrichting. Iedere opdracht kent immers zijn eigen variabelen zoals omvang, locatie, ruimte, budget en tijdsplanning. Door de unieke manier van werken die BPi hanteert, kunt u al in de calculatiefase besparen op de bouwkosten van een project. Zelfs nog voordat de eerste steen is gelegd.

Bouwplaatsinrichting

Wij regelen voor bouwbedrijven, infra of industrie de complete bouwplaatsinrichting. We bereiden de inrichting van een bouwplaats goed voor. We zijn niet alleen een materieelverhuur maar denken na over het complete plaatje. Daar gaan we ver in. Indien gewenst kunnen we installaties na sluiting van de bouwplaats aansluiten. Meedenken met de klant zit in ons DNA, zodat u een prettige en efficiënte werkomgeving heeft.

BPI BOUWPLAATSINRICHTING

Logo-BPI-Footer-6.png

Leigraaf 37

7391 AE

Twello

T. 0571 275 132
info@bouwplaatsinrichters.nl

www.bouwplaatsinrichters.nl

bottom of page