top of page
image023-e1506941237919.jpeg
image050-e1506940980678.jpeg
image016-e1506941292442.jpeg
image0791-e1506937417645.jpeg
image0061-e1506941390963.jpeg
image071-e1506942152407.jpeg
bs beton logo klein.png

BS BETON

Ons bedrijf is reeds twee generaties in handen van de Familie Van Kempen. We bestaan zo’n 25 jaar en zijn van klein bedrijf flink uitgegroeid tot middelgroot bedrijf. Inmiddels hebben we 18 man personeel in dienst. Wij beschikken over 2 productiehallen en een eigen mallenmakerij. De benodigde wapening wordt ingekocht bij onze vaste wapeningsleverancier. Beide productiehallen beschikken over een eigen betoncentrale waardoor wij ook flexibel zijn met het produceren van betonelementen in kleur.

Wij zijn gespecialiseerd in klein prefab en in maatwerk beton.

Onze afnemers zijn bouwmaterialenhandels en de aannemerij.

De afdeling werkvoorbereiding is verantwoordelijk voor het inplannen van opdrachten. Hier worden de opdrachten verwerkt in onze software en worden orderbevestigingen en productieboekjes opgesteld. Al onze betonproducten worden voorzien van stickers met barcode. Middels onze software kunnen wij zien welke elementen op welke pallets verpakt zitten. In overleg met de klant kunnen elementen per kavel of per verdieping apart verpakt worden. De leveringsweken worden hier met de klant afgestemd.

Wij tekenen het prefab beton uit in Autocad of Allplan (BIM). Doordat wij in 3D tekenen kunnen wij projecten die onder BIM werkmethodiek worden uitgevoerd eenvoudig oppakken. Voor elk project is 1 tekenaar verantwoordelijk en communiceert u steeds met dezelfde persoon. Op deze manier houden we de communicatielijnen zo kort en persoonlijk mogelijk.

In de modelmakerij vervaardigen wij onze mallen. De mallen worden doorgaans altijd van hout gemaakt. In de tekenkamer worden de mallentekeningen gemaakt en in de modelmakerij worden deze tot uitvoering gebracht. Voor ieder uniek element wordt een nieuwe mal gefabriceerd. De mallen worden zorgvuldig gezaagd, in elkaar gezet en afgelakt met bijbehorende schotjes en instortvoorzieningen. Houten mallen worden na levering van de laatste elementen tijdelijk opgeslagen. Na circa 2 maanden worden deze vernietigd.

‘Witte uitslag’ bij betonproducten. Het is een algemeen bekend verschijnsel dat, onder bepaalde omstandigheden, kalkzout zich onttrekt aan de in beton aanwezige cement. De aan de oppervlakte komende witte uitslag verdwijnt in de regel vanzelf. Aangezien dit verschijnsel -evenals kleurnuances- inherent is aan het product beton, kunnen wij hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

BS BETON

bs beton logo klein.png

Nijverheidsweg 5

5492 NK

Sint Oedenrode

0413 – 476757
info@bsbeton.nl
www.bsbeton.nl

PRODUCTEN

RAAMDORPELS

In onderstaande tabel zijn onze standaard producten terug te vinden. Bij een aantal raamdorpels is de neusdikte en schuinte (hellingshoek) gelijk aan die van spekbanden, lateien en afdekbanden (1-zijdig en 2-zijdig afwaterend). Deze elementen behoren bij de 50-serie, 60-serie of 80 serie. Naast onze standaard raamdorpels zijn ook maatwerk raamdorpels te maken in verschillende breedte-, hoogte- en lengtematen en in de kleuren lichtgrijs, wit of antraciet. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

LATEIEN MET NEUS

In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug. Bij een aantal lateien is de neusdikte en schuinte (hellingshoek) gelijk aan die van de raamdorpels, spekbanden en afdekbanden zodat deze in 1 lijn aansluitend op elkaar gelegd kunnen worden. Deze elementen behoren bij de 50-serie, 60-serie of 80 serie. Naast onze standaard lateien zijn ook maatwerk lateien te maken in verschillende breedte-, hoogte- en lengtematen en in de kleuren lichtgrijs, wit of antraciet. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

BS beton raamdorpels.jpeg
bs beton lateien met neus.jpeg

LATEIEN RECHT

In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug. Bij een aantal lateien is de neusdikte en schuinte (hellingshoek) gelijk aan die van de raamdorpels, spekbanden en afdekbanden zodat deze in 1 lijn aansluitend op elkaar gelegd kunnen worden. Deze elementen behoren bij de 50-serie, 60-serie of 80 serie. Naast onze standaard lateien zijn ook maatwerk lateien te maken in verschillende breedte-, hoogte- en lengtematen en in de kleuren lichtgrijs, wit of antraciet. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

KADERS

Raamkaders en Deurkaders worden toegepast ter verfraaiing van de gevel. In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug.

SCHOORSTEENPLATEN
Schoorsteenplaten worden toegepast voor het afdekken van een schoorsteen of een gemetselde poer. Elke willekeurige lengte- en breedtemaat te bestellen. Lengte 500 mm t/m 2000 mm. Breedte 500 mm t/m 1200 mm. In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug.

BLOKTREDEN
Bloktreden worden toegepast voor het maken van een trapopgang bestaande uit losse traptreden, die op elkaar gestapeld worden (veel toegepast bij voordeuren en tuinen). In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug.

ORNAMENTEN
Ornamenten worden toegepast als verfraaiing van de gevel en/of het bouwwerk. In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug.

SPEKBANDEN RECHT
In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug. Bij een aantal spekbanden is de neusdikte en schuinte (hellingshoek) gelijk aan die van de raamdorpels en afdekbanden zodat deze in 1 lijn aansluitend op elkaar gelegd kunnen worden. Deze elementen behoren bij de 50-serie, 60-serie of 80 serie. Naast onze standaard spekbanden zijn ook maatwerk spekbanden te maken in verschillende breedte-, hoogte- en lengtematen en in de kleuren lichtgrijs, wit of antraciet. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

bs beton kaders.jpeg
SCHOORSTEENPLATEN Schoorsteenplaten worden toegepast voor het afdekken van een schoorsteen of een gemetselde poer. Elke willekeurige lengte- en breedtemaat te bestellen. Lengte 500 mm t/m 2000 mm. Breedte 500 mm t/m 1200 mm. In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug.
BLOKTREDEN Bloktreden worden toegepast voor het maken van een trapopgang bestaande uit losse traptreden, die op elkaar gestapeld worden (veel toegepast bij voordeuren en tuinen). In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug.
ORNAMENTEN Ornamenten worden toegepast als verfraaiing van de gevel en/of het bouwwerk. In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug.
SPEKBANDEN RECHT In onderstaande tabel vindt u al onze standaard producten terug. Bij een aantal spekbanden is de neusdikte en schuinte (hellingshoek) gelijk aan die van de raamdorpels en afdekbanden zodat deze in 1 lijn aansluitend op elkaar gelegd kunnen worden. Deze elementen behoren bij de 50-serie, 60-serie of 80 serie. Naast onze standaard spekbanden zijn ook maatwerk spekbanden te maken in verschillende breedte-, hoogte- en lengtematen en in de kleuren lichtgrijs, wit of antraciet. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page