top of page
condair banner.jpg

Condair is ‘s werelds marktleider op het gebied van commerciële en industriële luchtbevochtiging. Aan ons merk stellen wij hoge eisen op gebied van hygiëne en energie efficiëntie. Wij exporteren aan meer dan 50 landen wereldwijd.Onze belangrijkste merken zijn: Condair, Nortec, Defensor, Draabe en ML Systems.

De juiste luchtvochtigheid is zeer belangrijk in verscheidene situaties in het dagelijks leven. Het is wetenschappelijk bewezen dat echt gevoel van welzijn alleen kan ontstaan in een luchtvochtigheid tussen de 40 en 60%. Het is zonder systeem vaak lastig om de juiste waarden te handhaven. Hierdoor biedt Condair een uitgebreid assortiment van verschillende producten systemen. Op deze manier kunnen we een optimale luchtbevochtiging bieden in iedere situatie.

In Nederland wordt Condair vertegenwoordigd door Condair BV. Naast producent van bevochtigingsproducten en systemen is Condair leverancier van kennisintensieve producten en diensten zoals ketels, warmtepompen en ventilatoren. Zij wil in de markten, waarin zij actief is, een toppositie innemen. Onze producten en diensten vindt u in vrijwel elke markt (utiliteit, industrie, scheepsbouw, machinebouw etc.). Voor de juiste keuze van het product beschikken wij over een team van specialisten, die begrijpen wat de specifieke behoefte is van uw project of proces. In onze strategie zijn medewerkers een belangrijke schakel. Zij zorgen ervoor dat u de juiste producten krijgt en uitvoering van uw projecten naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Om aan deze verwachting te voldoen investeren wij veel in de ontwikkeling van onze medewerkers.

 

Condair heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Geheel naar uw wens kunnen wij onze producten voorzien van “dienstverlening op maat”. Of het gaat om inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud, montage, projectbegeleiding of het turnkey opleveren van uw projecten, onze project- en serviceorganisatie staat geheel tot uw dienst. Bij eventuele storingen staat onze 24-uurs servicedienst paraat om uw installaties zo snel mogelijk weer in bedrijf te nemen.

CONDAIR

condair logo.png

Gyroscoopweg 21

1042 AC

Amsterdam

020-7058200
info@condair.nl
www.condair.nl

linkedin icon.gif

OPGENOMEN PRODUCTEN IN NBS

MODULE EXT CONDENSERENDE KETEL

De condenserende ketel Unical MODULEX EXT zet de markt op zijn kop! Door zijn grote modulatiebereik, hoogste aantal kW per m2 en geïntegreerde cascadesysteem kan een 2e ketel achterwege blijven. Hierdoor bespaart u tot wel 25% op uw installatiekosten. De MODULEX EXT heeft als unieke eigenschap dat deze standaard geschikt is voor buitenopstelling (IP X5D).

Bestektekst Unical MODULEX EXT condenserende ketel

technische documentatie Unical MODULEX EXT 100 - 350

Brochure Unical MODULEX EXT condenserende ketel

technische documentatie Unical MODULEX EXT 400 - 900

CONDAIR EL ELEKTRODE STOOMLUCHTBEVOCHTIGER

In de markt van elektrode luchtbevochtigers onderscheidde de Condair CP3 zich al door zijn gebruiksgemak en interessante prijsstelling. Zijn opvolger de Condair EL is een waardig opvolger. Deze beschikt over het unieke intelligente stoomcilinderconcept dat afhankelijk van de waterkwaliteit de regeling optimaal aanpast, waarmee onnodig spoelwaterverlies wordt voorkomen.

In de kunststof stoomcilinder komen de aanwezige mineralen (kalkresten) samen. Als de kunststof cilinder vol is kan deze eenvoudig verwijderd worden waarna de nieuwe cilinder geplaatst kan worden. Zo is onderhoud van uw bevochtiger wel heel eenvoudig.

Bestektekst EL Elektrode Stoomluchtbevochtiger

Brochure RS outdoor NIEUW!

Brochure EL Elektrode Stoomluchtbevochtiger

Brochure EL outdoor NIEUW!

CONDAIR GS: ALS EERSTE IN DE WERELD MET CONDENSATIE TECHNOLOGIE

De vernieuwde Condair GS is een gasgestookte luchtbevochtiger met het hoogste rendement in de markt. Hij is de eerste in de wereld voorzien van condensatie technologie. Hierdoor heeft de bevochtiger een extreem hoog rendement. Het onderhoud van de bevochtiger is verder vereenvoudigd door een nieuw ontwerp van het reservoir en de warmtewisselaar. Daarnaast beschikt de GS over meer standaardfuncties en meer bedieningsgemak. Modbus en BACnet zijn standaard beschikbaar.

Bestektekst GS gasgestookte luchtbevochtiger

Brochure GS gasgestookte luchtbevochtiger

bottom of page