top of page

CULIMAAT

GEDREVEN DOOR EXCEPTIONEEL DESIGN, FUNCTIONALITEIT EN DE HOOGSTE KWALITEIT, IN PERFECTE HARMONIE MET DE OMGEVING EN DAT AL SINDS 1983

Gedreven door innovatie, is voor ons alleen het beste goed genoeg. Wij blijven nooit in onze comfort zone. Niets is standaard. We doen nooit concessies en gaan continu voor een resultaat dat iedere droom en verwachting overstijgt.

De keuken is vandaag de dag meer dan alleen een ruimte om uitgebreid te koken en te tafelen. Het is het kloppend hart van de woning, de plek waar alles samenkomt. Waar vriendschappen en familiebanden worden aangehaald, gesprekken ontstaan, verhalen worden gedeeld en hoogtepunten gevierd. En juist daarom is het belangrijk dat alles klopt: Van het design, de materialen, de innovatieve details, de functionaliteit, tot aan de routing, de apparatuur en de afwerking. Keukenconcepten creëren waarin elk element – groot én klein – in dienst staat om ten volle van de schoonheid van het leven te kunnen genieten. Wij creëren keukens die verder gaan dan droom en verbeelding. Keukens waarbij design, functionaliteit en kwaliteit in perfecte harmonie samengaan. Wij realiseren ontwerpen die naadloos aansluiten op hun natuurlijke omgeving. Dat is waar wij met Culimaat voor gaan. Iedere dag weer, al sinds 1983.

CULIMAAT

culimaat logo.jpg

De Enst 7

5258 BM 

Berlicum

073 503 9060
info@culimaat.nl
www.culimaat.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page