top of page
cyclin soundpanels.jpg

CYCLIN SOUND PANELS

Cyclin biedt niet alleen topkwaliteit geluidsisolatie en akoestiek, maar het wordt ook vervaardigd uit grondstoffen die afkomstig zijn van reststromen papier, waardoor het een duurzame keuze is. Cyclin®Puur, een variant van dit materiaal, is zelfs volledig circulair, stevig en flexibel. Daarnaast presteert het uitstekend op het gebied van thermische isolatie, is het dampdoorlatend en heeft het de unieke eigenschap om tot 30% van zijn eigen gewicht aan vocht op te nemen en weer af te staan aan de omgeving.

Met deze eigenschappen draagt Cyclin bij aan een verbeterd comfort op diverse fronten, zoals geluid, temperatuur en vochtigheid, wat uiteindelijk de gezondheid en het welzijn van bewoners of medewerkers bevordert.

Wat jij als architect nu ontwerpt geeft richting aan de lange termijn. Dus het beleid van Europe (en Nederland loopt daarin voorop) om in 2050 volledig circulaire economie te zijn, met een tussenstop in 2030, is de gebruiks- en waarde-cyclus van een gebouw slechts korte termijn.

Nederland tendert in een steeds hogere mate circulair en leert dat telkens te verbeteren. En al gaat dat met horten en stoten én met de nodige weerstand, het zál zich verder ontwikkelen, dat in onvermijdbaar.

Dus ben jij als Architect de trendsetter in circulair ontwerpen en neem je opdrachtgevers, gebruikers, aannemers en ontwikkelaars mee in die uitdaging.

CYCLIN SOUND PANELS

cyclin logo klein.jpg

Huiskensstraat 54

5916 PN

Venlo

085 5000 905
info@cyclin.nl
www.cyclin.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page