top of page
dipanox banner.jpg
dipanox_logo.png

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

DIPANOX

Dipanox is trots op het succes van zijn merk Tzunali in de wereld van RVS bouwbeslag. Klanten ontdekken in toenemende mate de kwaliteit van het RVS bouwbeslag Alk, vervaardigd onder het merk TZUNALI in onze eigen fabriek. Het uitgebreide Tzunali assortiment omvat niet alleen RVS veiligheidsbeslag met het SKG*** keurmerk, maar ook RVS binnendeurbeslag. Wat het Tzunali bouwbeslag onderscheidt, is het gebruik van MASSIEF RVS voor zowel de voor- als achterplaten, met zelfs de voorplaat van het veiligheidsbeslag met greep, knop of kruk vervaardigd uit RVS Aisi 316 voor extra duurzaamheid, zelfs in zilte kustomgevingen.

Naast ons standaard assortiment zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Of het nu gaat om langere, bredere, smallere, dikkere of dunnere beslagen, we voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Platen met of zonder europrofiel- of rondcilindergat, blind of stekeblind, met afgeronde, rechthoekige of rechthoekige vormen, bieden flexibiliteit bij renovaties door bestaande deurgaten te hergebruiken of af te dekken.

Ons product onderscheidt zich niet alleen door zijn kwaliteit, maar ook door de persoonlijke benadering. We bouwen langdurige relaties op door ons te richten op speciale projecten en streven naar tevredenheid bij elke klant. Onze concurrerende prijsstelling en de mogelijkheid om veiligheidsbeslag met verstelbare kerntrekbeveiliging te leveren, waarvan de sterkte de minimale eisen van SKG*** met minstens 25% overtreft, dragen bij aan de algemene zekerheid.

Als aanvulling op ons assortiment biedt Dipanox ook een stevige RVS sleutelkluis met SKG*** keurmerk aan. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel, met korte communicatielijnen en direct advies. Met een garantie van 10 jaar op Tzunali RVS bouwbeslag streven we naar langdurige tevredenheid bij al onze klanten.

DIPANOX

dipanox logo.jpg

Fluorietweg 41

1812 RR

Alkmaar

0351 233 407030
info@dipanox.eu

www.dipanox.eu

bottom of page