top of page
duco banner.jpg

DUCO VENTILATION & SUNCONTROL

DUCO 'Ventilation & Sun Control' is gestart in 1991 en op vandaag gevestigd in een ultramoderne bedrijfsinfrastructuur van 101.000 m2 (verspreid over twee sites) in Veurne (België), gelegen langs de E40 autosnelweg Oostende-Calais.

 

DUCO is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

DUCO geeft op een natuurlijke manier zuurstof aan ieder gebouw. Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de gebruiker staat bij DUCO dan ook centraal.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve

ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. DUCO biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

DUCO, Home of Oxygen

DUCO behaalde reeds verschillende internationale awards op het vlak van innovatie, management en export.

Vanaf het eerste ontwerp tot het afleveren van het product bij de klant, heeft DUCO alles in eigen beheer. De directie en de verschillende departementen zetten zich permanent in om nieuwe en innovatieve producten op de markt te brengen.

 

DUCO biedt dan ook een marktgericht gamma designgeavanceerde systemen aan. Functionele en esthetische oplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

DUCO VENTILATION & SUNCONTROL

duco logo.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

VENTILATIE

specifieke ventilatie.jpg
lamllenroosters.jpg
lamellenwanden.jpg
lamellendeuren.jpg

ZONWERING

doekzonwering.jpg
architecturale-zonwering.jpg
schuifpanelen.jpg
bottom of page