top of page
ebony-and-co-banner.gif

EBONYANDCO

Over ons

Onze vestiging in Amsterdam begon in 2004 op de pittoreske Herengracht. Een zeer populaire en groeiende bestemming voor zowel Nederlandse als Belgische klanten, kozen we ervoor om ons kantoor in 2019 te verhuizen naar ons Factory Inspiration Centre. Onze Europese productiefaciliteit in de prachtige regio Limburg, op 90 minuten rijden van Amsterdam of Brussel, laat onze bezoekers altijd een onvergetelijke en rijke ervaring achter. De alomtegenwoordige artistieke erfenis van de oude Vlaamse en Nederlandse meesters in onze landen inspireert ons nog steeds elke dag om onze speciale afwerkingspatronen te ontwikkelen. Geen verrassing dat deze locatie ook de favoriete plek is geworden voor interieurontwerpers die ons van over de hele wereld bezoeken.

EBONYANDCOEbony and Co maakt luxe hardhouten elementen zoals vloeren, lambrisering, bekleding, vloeren en parket. Ons getalenteerde verkoopteam streeft ernaar om uitzonderlijke klantervaringen wereldwijd te bieden. Onze persoonlijke aanpak en compromisloze aandacht voor detail stellen ons in staat onze concurrentie op het gebied van kwaliteit en service te overtreffen.

EBONYANDCO

ebony and co logo.jpg

Maasbreeseweg 2 

5981 NB

Panningen

020-616 3444
amsterdam@ebonyandco.com
www.ebonyandco.com

  • Black Instagram Icon
  • Facebook
linkedin icon.gif
ebonyco-3419_2500x1500-9aa719ab.jpeg

Hoe wij werken

Als u voldoende tijd heeft, leggen

we graag uit waarom we ervoor kiezen

om het gezonde onderste deel van de boom te gebruiken en hoe uw interieur kan profiteren van onze expertise en ons jarenlange netwerk van lokale leveranciers. Het is een verhaal en het begint allemaal met de tijd.

Onder de oppervlakte van elk Ebony and Co-product ligt een schat aan innovatie en informatie. Elk product heeft zijn eigen uitgebreide verhaal, gemaakt op basis van de bepalende functies die het maken wat het is. De essentiële kennis van de terroir van een hout, het intense proces dat resulteert in de zuiverste selectie, en het zeer bekwame vakmanschap dat nodig is om het hout te transformeren in het product van uw keuze, zijn slechts enkele van de vele aspecten van ons werk.

boomstam ebonyandco.jpg

Tijd om te groeien

Hoewel we ernaar streven u de meest hoogwaardige vloeren aan te bieden, zijn sourcing en verantwoord vervaardigen hiervan net zo belangrijk. Om bossen te laten gedijen, betrekken we uitsluitend volwassen bomen aan het einde van hun groeicyclus.

bottom of page