top of page
hm_campus_fryslan_hr_14b.jpeg
espero logo.png

ESPERO

Creating space for all

Meedenken. Verder denken. Mogelijk maken.

’s Middags een conferentie, ’s avonds een theatervoorstelling. Begin van de dag een overleg met z’n vieren, eind van de dag een borrel met de hele afdeling. Door de mobiele scheidingswanden van Espero wordt veel meer mogelijk. Er ontstaat een plek met meer dan één functie en meer dan één sfeer. Met onze vouwwanden, schuifwanden, paneelwanden, harmonicawanden en verticale vouwwanden varieer je eindeloos in functie, geluidsisolatie en uitstraling. Een ruimte, meerdere bestemmingen. Dat is Espero.

Van kantoor tot kerk, van sporthal tot hotel, van theater tot universiteit; we hebben slimme oplossingen gemaakt voor de meest uiteenlopende zalen en gebouwen. Dat alles dankzij een goede samenwerking tussen ons ervaren team en onze opdrachtgevers. Door te luisteren, te inspireren en daarna gewoon te doen.

Bij Espero streven we naar een circulaire en zo gezond mogelijke productie. De Cradle to Cradle Bronzen certificering die we ontvingen, is daar het bewijs van. Elk proces - van productontwerp en verkoop, tot installatie - werd onder de loep genomen en zo nodig verfijnd. Maar dit certificaat dwingt ons ook om te blijven innoveren in een continu veranderende wereld. Dat extra stapje zetten, daar staat Espero voor

Het scheiden van ruimtes gaat niet alleen over het verdelen van vierkante meters, het gaat ook over het dempen van geluid. Elke mobiele scheidingswand heeft daarom verschillende opties op het gebied van geluidsisolatie. De zogenoemde Rw-waarden van de mobiele wanden worden gemeten in de onafhankelijke laboratoria van Fraunhofer Institute for Building Physics.

Wij helpen je graag om beter te begrijpen wat die waarden betekenen voor jouw specifieke project. Onze mobiele wanden staan op de meest diverse locaties en door die ervaring te combineren met wetenschappelijke kennis, maken we dit complexe onderwerp begrijpelijk voor iedereen.

Meer over geluidsisolatie

Eigen Research & Development afdeling

Wij bieden een oplossing voor elke ruimte. Om daarvoor te zorgen, hebben we onze eigen R&D-afdeling. Een plek vol creatieve techneuten met passie voor slimme technieken en doordachte details. Zij werken in nauw overleg samen met monteurs die op locatie komen, verkopers die een oplossing zoeken voor een klant en productiemedewerkers met een slim idee. Ons R&D-team bijt zich vast in elk probleem en laat niet los totdat dit is opgelost.

ESPERO B.V.

Functioneel, esthetisch en duurzaam: de drie belangrijkste pijlers van Espero, ontwikkelaar en producent van mobiele wandsystemen met internationale allure.

Sluisweg 26-28

5145 PE 

Waalwijk

0416-338955
info@espero.nl
www.espero.eu

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

Mobiele wanden van Espero

Voor elk design en elke ruimte
Mooi, functioneel en duurzaam. Dat zijn de mobiele wanden van Espero. Een eenvoudige manier om meer uit een ruimte te halen. Splits hem op in verschillende delen of geef hem een heel andere bestemming. Met onze beweegbare binnenwanden (vouwwanden, paneelwanden, harmonicawanden en schuifwanden) geef je dezelfde vierkante meters in een handomdraai een andere functie.
Moet de mobiele wand chique zijn, snel op te bergen, geluidsisolerend, of juist een combinatie van alle drie? Elk wandsysteem heeft zijn eigen kracht, maar is ook helemaal naar wens aan te passen. Van snel uit te rollen akoestische vouwwanden voor een theaterzaal of een schuifwand tussen 2 klaslokalen in, tot moderne, flexibele glazen 

paneelwanden bij een monumentaal pand; er is een passende combinatie voor al je ideeën.
Samen gaan we op zoek naar de beste toepassing en afwerking. Onze uitgebreide bestekservice maakt het extra makkelijk. Jij hebt de ideeën, wij de oplossingen. Vind je in ons uitgebreide assortiment en de vele praktijkvoorbeelden niet wat je zoekt? Onze gedreven R&D-afdeling ontwikkelt desgewenst een compleet nieuwe binnenwand, precies volgens jouw specificaties.
Espero is een Nederlandse leverancier en fabrikant van mobiele wanden, marktleider in de Benelux, met meer dan 80 jaar ervaring in productie. 

hm_biosintrum_oosterwolde_hr_11b-uitsned

Slidio

Eenvoud, kwaliteit en

gebruiksgemak in een

Schermen 2 (1).jpg

Split & Move Solution

Nieuwe scheidingswanden voor de 1,5 meter economie

hm_evenm_hal_gchem_hr_03b (1).jpg

Skyfold

State of the art verticale mobiele wand. Perfecte akoestiek en design

uno & duplo moniele wand

Uno & Duplo

De originele mobiele wand. Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik.

hm_thorheyercoll_hr_12a vierkant.jpeg

Visio

Optimale combinatie van flexibiliteit en transparantie

hm_mfc_stadskanaal_hr_04.jpg

Flexio

Kracht in eenvoud: groot bedieningsgemak en minimalistisch design

hm_campus_fryslan_hr_14b.jpg

Lumio

Licht, minimalistisch en

een hoog gebruiksgemak.

hm_houthaven_adam_hr_08.jpg

Visio 100

Licht en luxe gecombineerd. Transparantie met hoge geluidsisolatie.

hm_icc_denhaag_hr_06d.jpg

Sonico

De allrounder. Onbegrensde ontwerpvrijheid met uitstekende geluidsisolatie

PROJECTEN

OPGENOMEN SPECIFICATIES IN NBS BESTEKSYSTEMATIEK

pdf-download-icon-png-22.png
pdf-download-icon-png-22.png

GLAZEN SCHUIFWAND Type: # \Slidio type 65 glas. \Slidio type 100 glas.

pdf-download-icon-png-22.png

GLAZEN PANELEN SCHUIFWAND Type: # \Visio.

pdf-download-icon-png-22.png
pdf-download-icon-png-22.png
pdf-download-icon-png-22.png
pdf-download-icon-png-22.png

ENKELWANDIGE VOUW-SCHUIFWAND Type: # \ Uno.

pdf-download-icon-png-22.png

TRANSPARANTE VERTICALE VOUWWAND Type # \: Skyfold Mirage.

pdf-download-icon-png-22.png

VERTICALE VOUWWAND Type: # \Skyfold Zenith 48. \Skyfold Zenith 51. \Skyfold Zenith 55. \Skyfold Zenith 60. \Skyfold Zenith NR.

pdf-download-icon-png-22.png

VERTICALE VOUWWAND Type: #\Skyfold Classic 51. \Skyfold Classic 55. \Skyfold Classic 60. \Skyfold Classic NR.

pdf-download-icon-png-22.png

GLAZEN VOUW-SCHUIFWAND Type # \: Lumio.

pdf-download-icon-png-22.png

VOUW-SCHUIFWAND Type: # \Flexio.

pdf-download-icon-png-22.png

GLAZEN SCHUIFWAND Type: # \Slidio type 45 glas.

skyfold uno & Duplo visio flexio lumio sonico visio 100

bottom of page