top of page
FAAY-banner.gif

FAAY WANDEN EN PLAFONDS

Faay is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1972. Wij zijn gespecialiseerd in prefab-wandsystemen en -plafondsystemen voor de zakelijke markt. Die ontwikkelen en produceren wij in onze eigen fabriek. Onze wanden en plafonds zijn vermaard om hun unieke eigenschappen en milieuvriendelijke karakter. Wereldwijd!

 

‘Kwaliteit wint altijd’

Samen met 35 medewerkers geven wij, Mark Faay en Monique de Vos-Faay, invulling aan ons motto ‘kwaliteit wint altijd’. Ons doel is om het u gemakkelijk te maken. Met kant-en-klare producten, de hoogste kwaliteit en de beste service.

Trouwe klantenkring

Meedenken met de klant, dat is typisch Faay. Onze persoonlijke, professionele aanpak wordt erg gewaardeerd. Net als onze producten. Als klanten Faay eenmaal kennen, willen ze niet anders meer!

FAAY WANDEN EN PLAFONDS

faay logo klein.jpg

Mijlweg 3

4131 PJ

Vianen

0347-37 66 24
info@faay.nl
www.faay.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

PRODUCTEN

scheidingswanden.jpg

Scheidingswanden
U wilt uw ruimten flexibel en levensloopbestendig indelen? De scheidingswanden van Faay bieden optimale indelingsvrijheid. U kunt ze eenvoudig plaatsen. En eenvoudig demonteren en hergebruiken. Keer op keer!

Producten; kingsize panelen, VP 54, VP 70, HV84SP54/SP70VP54/VP70 wandblokken

voorzetwanden.jpg

Voorzetwanden

Voorzetwanden van Faay zijn dé oplossing bij gehorige muren, niet-isolerende muren, vochtige muren en lelijke muren. Want onze voorzetwanden verbeteren zowel de prestaties als het uiterlijk van bestaande wanden en gevels. U kunt kiezen uit diverse ruimtebesparende uitvoeringen, met een vaste of vrijstaande constructie. Met Faay-voorzetwanden behoren probleemmuren snel, simpel en betaalbaar tot het verleden!

Producten; W’all-in-One®, basic-panelenW’all-in-One® PG60W’all-in-One® PG70W’all-in-One® PG120W’all-in-One® PG110W’all-in-One® PG90W’all-in-One® vrijstaandGP22VP35.

akoestische tussenwanden.jpg

Akoestische isolatiewanden

U wilt woonruimte, verblijfsruimte of werkruimte zonder gehorige muren? Zonder geluidsoverlast van buitenaf, en met akoestische privacy voor uw eigen bezigheden? De akoestische isolatiewanden van Faay bieden uitstekende geluidsisolatie!

Producten; IW90IW100

woningscheidende wand.jpg

Woningscheidende wanden

De woningscheidende wanden van Faay bieden hoogwaardige geluidsisolatie én hoge brandwerendheid. Zoals de naam al zegt, kunt u er adequaat woningen mee scheiden. Zónder verzwaarde fundering!

Producten; IW148IW200/54IW200/70

plafonds.jpg

Plafondsystemen

Faay biedt u probleemloze plafondsystemen met een stijlvolle uitstraling. Bijzonder is het unieke montagesysteem. Simpel, ingenieus en arbeidskostenbesparend.  Daarbij garandeert de totale opbouw uitstekende brandwerende en geluidsisolerende eigenschappen.

Producten; 2resist 60 – 60 minuten brandwerend plafond2resist 120 – 120 minuten extreem brandwerend plafond, GP22VO

kozijnen.jpg

Kozijnen

Faay-producten kenmerken zich door de snelle, eenvoudige montage. Dat geldt niet alleen voor de wanden, maar ook voor het inbouwen van deuren en ramen in uw nieuwe wand. Bij elk product bieden wij bijpassende kozijnen en bijpassende kozijnpanelen of dagkanten.

Producten; Deurkozijnen en glaskozijnenKozijnpaneelDagkant

dakisolatie.jpg

Dakisolatie

Schuine dakwanden zijn vaak een leuke sfeermaker in een pand. Helaas zorgen ze vaak voor koudeoverlast in de winter en warmteoverlast in de zomer. Daar heeft Faay een effectieve oplossing voor: de PG Roofing, een thermisch isolerend voorzetelement voor hellende daken. Dankzij het kant-en-klaar-principe is uw schuine dakwand in een oogwenk van binnenuit geïsoleerd. Zonder ingewikkelde bouwkundige ingrepen!

Productie; PG60 RoofingPG70 RoofingPG90 Roofing

bottom of page