top of page
FritsJurgens-Choose-stills-01.jpeg

FRITS JURGENS

Welkom bij FritsJurgens: Pioniers in Tijdloze Deurervaring

Bij FritsJurgens zijn we niet alleen innovators; we zijn dromers die streven naar een wereld vol ideeën. Onze passie drijft ons om tot het uiterste te gaan, om jouw dromen tot leven te brengen. We omarmen moed, authenticiteit en oprechtheid, en we geloven dat technologie de wereld niet alleen kan veranderen maar ook mooier kan maken.

Ons Erfgoed: De oorsprong van FritsJurgens dateert uit de jaren '30 van de twintigste eeuw, toen onze naamgever, de heer Frits Jurgens, verantwoordelijk was voor de grootste haven van Nederland. Zijn filosofie, dat een perfect ontwerp innovatief, functioneel, mooi en bruikbaar moet zijn, vormt nog steeds de kern van ons streven. Als derde generatie van zijn nalatenschap zijn we trots dat zijn geloof in tijdloze schoonheid de basis vormt voor onze ongewone taatsdeuroplossingen van de hoogste kwaliteit. Onze systemen, verborgen in de deur, bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden en de ultieme deurervaring.

Evolutie van Ontwerpmogelijkheden: De eerste FritsJurgens-scharnieren vertonen gelijkenissen met onze huidige producten, maar evolutie is onvermijdelijk in het behoud van het beste product. Passie voor evolutie zit in ons DNA en vormt de kern van onze toekomstvisie. Wij geloven in een wereld waarin architecten, ontwerpers en makers hun eigen evolutie kunnen vormgeven door statische elementen zoals wanden en deuren in beweging te brengen. Samen evolueren we om de wereld te creëren zoals we die voor ogen hebben.

FritsJurgens’ Basisprincipes: Onze scharnieren zijn geworteld in onveranderlijke basisprincipes: oog voor detail, vakmanschap en kwaliteit boven alles. Dit maakt onze scharnieren uniek. De keuze voor evolutie, het streven naar voortdurende ontwikkeling en de passie om voorop te lopen, vormen de essentie van FritsJurgens.

Onze Wereld: Het hoofdkantoor van FritsJurgens bevindt zich in Kolham, Nederland, waar elk systeem wordt ontwikkeld, geproduceerd en grondig getest alvorens het wereldwijd wordt verscheept. Ons netwerk van high-end dealers en partners voldoet aan strikte eisen op het gebied van kwaliteit, service en klantgerichtheid.

Ontdek de wereld van FritsJurgens, waar innovatie, evolutie en tijdloze schoonheid samenkomen in unieke deurervaringen.

FRITS JURGENS

frits jurgens logo.png

Albert Einsteinlaan 1

9615 TE

Kolham

0598-343410
info@fritsjurgens.com
www.fritsjurgens.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

Frits Jurgens

bottom of page