top of page
Hakron kantoor.jpeg

H21

BETONWERK

HAKRON

Innovatie, de kracht van Hakron
Hakron Nederland B.V. is sinds 1968 toeleverancier van producten voor betonconstructies, bekistingen en woningbouw. Ons bedrijf bestaat uit enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch en goed geoutilleerd bedrijf. Een uitgebreide en vakkundige buitendienst zorgt voor persoonlijke adviezen op maat.

Hakron is in deze periode uitgegroeid tot een prominente speler binnen Nederland en timmert ook in België hard aan de weg. Deze vooraanstaande positie hebben we bereikt op basis van een aantal belangrijke pijlers: een compleet assortiment, praktische, hoogwaardige en innovatieve producten, deskundig advies en betrouwbare levering. Door voortdurend overleg met de bouwwereld weten we precies welke materialen er nodig zijn en welke eisen hieraan gesteld worden. Kwaliteit, duurzaamheid, praktische toepasbaarheid en arbeidstijdbesparing zijn hierbij de belangrijkste eigenschappen.

Hakron speelt creatief in op jouw vragen en bedenkt vernieuwende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Innovatie is dan ook een onderscheidend kenmerk van het Hakron-assortiment, waarbij altijd voorop staat: de praktijk dient als uitgangspunt.

 

HAKRON

logo hakron klein.jpg

Wattstraat 3 

3846 CV

Harderwijk

0341 27 88 00
verkoop@hakron.nl

www.hakron.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

PRODUCTEN

1_bekistingsystemen_vierkant.jpeg

Bekistingsystemen

 

Bespaar tijd en krijg een optimaal resultaat voor je betonconstructie met onze handige bekistingsystemen. Met een breed en diep assortiment verloren bekistingen en bekistingsbenodigdheden zoals werkvloeren, profiellijsten, structuurmatten en magneetsystemen.

Werkvloer.jpeg
2_Randbekistingen_vierkant.jpeg
1_bekistingsystemen_vierkant.jpeg
kolombekisting.webp
5_Bekistingsbenodigdheden_vierkant.jpeg

BEKISTINGS

BENODIGDHEDEN

Profiellatten.jpeg
Structuurmatten.png
Magneetsystemen.jpeg
Centermateriaal 1.jpeg

Centersystemen

 

Centerpennen vangen tijdens het storten de bekistingsdruk op. Gebruik daarbij conussen om waterdichte verloren centeringen te maken in beton. Klimconussen voor ophangen van een klimbekisting. Waterkeringen voor het waterdicht maken van de centeringen.  

Centermateriaal (1).png
image.png

CENTERMATERIAAL

ACCESSOIRES

image (1).png
Waterkeringen.jpeg
Verankering.jpeg
2_Stortafzettingen-sparing_vierkant.jpeg

Stortafzetting/sparing

 

Om betonvloeren en betonwanden in delen te storten of om dilataties te maken heb je de keuze uit diverse stortonderbrekingen, eventueel met extra opties voor waterdichting. En voor uitsparingen in beton kun je kiezen voor diverse handige sparingsproducten.

1_Stortonderbreking_vierkant.jpeg
Dilataties.png
3_Sparingen_vierkant.jpeg
Sparingsbuis.jpeg
5_Sparingbuis accessoires_vierkant.jpeg

SPARINGSBUIS

ACCESSOIRES

3_doorkoppelsystemen_vierkant.jpeg

Doorkoppelsystemen

 

Als doorgaande wapening niet in één keer gestort kan worden zijn onze stekkenbakken en konnektie-systeem (ankers en einden) bekende oplossingen.  

stekkenbak2.png
Schroefkoppelingen.png
Wire loop De Wire Loop RVL is inzetbaar als constructieve verbinding tussen twee beton-elementen (natte knoop). Leverbaar met een ooglus van 80, 100, 120 of 140 mm. Aandachtspunt: bij deze verbinding dienen de ooglussen van beide delen op elkaar te liggen als overlap. Er mag maximaal 20 mm afstand tussen de ooglussen zitten bij deze overlap (bij RVL-140 is dit 25 mm).
Alligator koppeling De Alligator koppelingen zijn snel en eenvoudig in te zetten voor het verbinden van wapening met een diameter 10 tot en met 40 mm. Voor de montage van de Alligators is geen voorbehandeling van het wapeningsstaal nodig. De enige handeling is het aandraaien van de speciale breekbouten. Wanneer het vooraf bepaalde draaimoment wordt bereikt en de tapse uiteinden van de breekbouten zich voldoende in het wapeningsstaal hebben vastgezet breken de koppen van de breekbouten af en is de verbinding klaar. Het aandraaien van de breekbouten dient ten alle tijden te gebeuren door middel van een elektrisch of pneumatische schroeftol. Volg hierbij de instructies op zoals beschreven in het montage informatie blad (MIB). Aandachtspunt: geen vet aan de boutverbinding toevoegen en de bouten er zo recht mogelijk uitdraaien. Naast de standaard doorkoppeling zijn er ook uitvoeringen leverbaar met een ankerplaat en doorkoppeling tussen verschillende diameters (verloop).
 Ponswapening (deuvelstrippen) Ponswapening deuvelstrippen zijn de ideale oplossing voor zwaar belaste vlakke vloeren. Hiermee kan zonder kolomplaat worden geconstrueerd. De straalsgewijs aangebrachte ponswapening voorkomt een doorponskegel en leidt de krachten verder de kolom in.
6_Roestvaste wapening_vierkant.jpeg

PONSWAPENING

DEUVELSTRIPPEN

IsoPro (2).jpeg

Bouwkundige elementen

 

Voor bouwkundige verbindingen zoals prefab-beton aan in-situ-beton bieden we projectmatige oplossingen. Ondersteund met deskundige advisering van onze engineers, BIM-objecten en CAD-tekeningen. Betrek ons in een zo vroeg mogelijk stadium van je project voor een zo passend mogelijke oplossing!

4_waterkerende systemen_vierkant (1).jpeg

Waterkerende systemen

 

Voor een waterdichte betonconstructie heb je de keuze uit diverse waterkerende producten. Dat geldt ook voor waterdichte doorvoeren voor buizen en kabels in het beton. Vooraf de juiste waterkeringsproducten toepassen voorkomt kostbare lekkages achteraf!

1_Zwelbanden-zwelpasta_vierkant.jpeg
Kimblikken.jpeg
9_Vloer- en wandafdichting_vierkant.jpeg
Afdichtingsband.jpeg
6_Kraso doorvoeren_vierkant.jpeg
10_UFO-sluitstrip_vierkant.jpeg
3_Injectieslangen_vierkant.png
7_Afdichtringen_vierkant.jpeg
4_Voegenbanden_vierkant.jpeg
Kraso Pompputten.jpeg
bottom of page