top of page

Welkom bij

HOUTINDUSTRIE IDEAAL

Houtindustrie Ideaal

 

DEUREN VAN FORMAAT

Houtindustrie Ideaal is een no-nonsense deurenfabriek. Al sinds 1958 produceren we binnendeuren voor de woningbouw en de utiliteitsbouw. Wij maken deuren met reële functionaliteit voor een normale prijs. Wilt u een binnendeur met bijzondere specificaties zoals geluidwerende, brandwerende of verdiepingsscheidende deuren, dan bent u ook zeker bij ons aan het goede adres. Maar we zullen deze alleen adviseren en inzetten als de klant het ook écht nodig heeft.

Korte lijnen

Projecten worden van begin tot eind behandeld door één en dezelfde persoon. Voor u als klant betekent het dat u altijd één aanspreekpunt heeft en dat de lijnen zo kort en efficiënt mogelijk worden gehouden.

HOUTINDUSTRIE IDEAAL

HOUTINDUSTRIE IDEAAL LOGO.jpg

Adres: Industriestraat 18

Postcode: 6905 DH

Plaats: Zevenaar

T: 0316 - 581350
E: info@ideaal.nl
W: www.ideaal.nl

PRODUCTEN

ASSORTIMENT WONINGBOUW

Houtindustrie Ideaal produceert en levert een groot scala aan binnendeuren, kozijnen en hang- en sluitwerk voor de woningbouw. Van het standaard afgelakte binnendeuren assortiment Profal tot de luxe afgelakte binnendeuren uit het Profiluxe en Profiline programma.

houtindustrie ideaal

Profal_stomp_X-1_kozijn_A01_ht.png
L10-M.png
G-70.png
G904zwart.png
ProfiluxKlassiek_K-1_blank_glas.jpg
I101-262.png

ASSORTIMENT UTILITEITSBOUW

In ons assortiment voor de utiliteitsbouw vindt u diverse boarddeuren, fineerdeuren en Paletdeuren. Aan binnendeuren in de utiliteitsbouw worden vaak andere eisen gesteld dan aan binnendeuren in de woningbouw. Met de GND-Zekerheidsklasses I, II en III kiest u voor de gegarandeerde zekerheid (lees meer over GND Deuren). Leverbaar in brandwerend, inbraakwerend, geluidswerend en rookwerende binnendeuren.

Fineer-Eiken-Dosse.jpg
Fineer-Noten.jpg
HPL-Duropal-R4370-NH.jpg
HPL-Formica-F4177-Lime.jpg

CONCEPTEN

Naast binnendeuren levert Houtindustrie Ideaal ook houten en stalen montagekozijnen inclusief montage. Een welkome aanvulling aan het pakket van deuren en kozijnen. Dit ontzorgingsconcept van Deur-Kozijn-Montage hebben we ruim 20 jaar geleden geïntroduceerd en heeft zich in de loop der tijd continue verbeterd.

Met dit Just-in-Time systeem houden we alles op afroep klaar en werken steeds per dagmontage. We laten niets ongemonteerd achter. Zo komen de deuren, kozijnen en beglazing precies op het juiste moment in de woningen en ondervindt het bouwproject geen oponthoud.

Eigenlijk is het veel meer dan een drie-in-één systeem. U zorgt alleen voor een gat in de muur en Houtindustrie Ideaal verzorgt de rest:

 • Begeleiding van het aspect binnendeuren in het bouwproject;

 • Werkvoorbereiding;

 • Transport;

 • Coördinatie op de bouwplaats;

 • Leveren en monteren van deur- en kozijncombinaties;

 • Leveren en monteren van glas en glaslatten, hang- en sluitwerk, panelen etc.

De voordelen voor de klant

Afgezien van het feit dat u geen omkijken heeft naar het aspect binnendeuren in uw bouwproject, heeft het 3-in-1 systeem van Houtindustrie Ideaal voor u een aantal belangrijke voordelen:

 • Geen opslag op de bouwplaats;

 • Veel minder faalkosten;

 • Automatisch controle of de constructie voldoet aan de voorschriften;

 • Snellere doorlooptijd van het bouwproject;

 • Afval van verpakkingen e.d. wordt voor u afgevoerd.

Houtindustrie Ideaal is aangesloten bij GND (GARANTIEDEUREN)

DOWNLOADS

downloads1920x500.png
bottom of page