top of page
IMS-nederland-banner.gif

IMS NEDERLAND

IMS Nederland onderscheidt zich door het leveren van hoogwaardige staal-, roestvrij staal- en aluminiummaterialen, ondersteund door snelle en betrouwbare service, cruciaal in de veeleisende markt van vandaag. Als uw complete partner voor al uw materiaalbehoeften, beschikken we over uitgebreide voorraden in Zwijndrecht en Roosendaal, met diverse kwaliteiten en afmetingen direct beschikbaar voor een flexibele levering die perfect aansluit op uw specifieke vereisten.

Naast ons uitgebreide standaard assortiment, streven we naar oplossingen op maat die perfect passen bij uw projecten. Of het nu gaat om grootschalige zaagwerkzaamheden of het nauwkeurig vervaardigen van aluminium profielen volgens aangepaste ontwerpen, onze ervaren specialisten denken proactief met u mee. Ontdek onze diverse mogelijkheden en neem vandaag nog contact op om te profiteren van onze deskundige diensten en hoogwaardige producten die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften.

IMS NEDERLAND

ims logo.jpg

Gildenweg 21

3334 KC

Zwijndrecht

078 6230600
info@ims-nederland.biz
www.ims-nederland.biz

  • Facebook
  • LinkedIn

PRODUCTEN

UNIQ, DE SLIMSTE INKLEMMING VOOR EEN GLASBALUSTRADE

De nieuwe generatie profielen voor glasbalustrades heet niet voor niets UNIQ. De gepatenteerde inklemming van het glas zonder keggen en rubbers, de verstelbaarheid op ruwe ondergronden, het "hollow" ontwerp, de snelle en eenvoudige montage: allemaal unieke en slimme eigenschappen, die tijd en geld besparen. UNIQ vloerprofielen bieden een uitstekende vloerafscheiding.

SB - ROUND SYSTEM , EEN RONDE RAILING VAN RVS

Het Round System van SB-Railing staat voor ronde hekwerkcomponenten voor een railing van rvs. Ons Round System is een uitgebreid systeem, waardoor u altijd zult vinden wat u nodig heeft voor uw roestvaststalen hekwerk, muurleuning of trapleuning.

Cat-SB-Round-system-2_1.jpg

SB - SQUARE SYSTEM , VIERKANTE RAILING VAN RVS

Met het SB-Square System van SB-Railing stelt u in een mum van tijd een hekwerk of trapleuning met een vierkante vorm samen. Het assortiment bevat alle onderdelen die u hiervoor nodig heeft.

Cat-SB-square-system_3.jpg

GLASS SYSTEM - SB-Railing heeft sleufbuizen in vele soorten voorradig

Het SB-Glass system van SB-Railing staat voor de leuningen die op een glasplaat kunnen worden gemonteerd. Voor een duurzame en esthetische afwerking van uw glazen balustrades.

Cat-SB--Glass-system_3.jpg

SB-LED - verlicht uw leuning

SB-LED is een innovatie van SB-Railing. Het assortiment bestaat uit RVS leuningen met daarin zeer eenvoudig te monteren LED verlichting. Duurzaamheid, esthetisch design en eenvoud zijn de kernpunten van dit innovatieve systeem. 

Cat-SB-led_2_1.jpg

Glass Clips van SB-Railing, in vele soorten en maten

SB-Glass Clips is het zeer uitgebreide assortiment glasklemmen en glashouders van SB-Railing. U kunt kiezen uit glasklemmen voor gebruik in combinatie met ronde of vierkante balusters, in vele soorten en maten. De glass clips zijn zowel geschikt voor gebruik tussen de balusters als aan de voorzijde ervan.

Cat-SB--glass-clips_2.jpg

Tubes & Bars: staf en buis speciaal voor hekwerken

SB-Railing heeft ook een ruim assortiment RVS staf en buis, speciaal geschikt voor gebruik in hekwerken. De keuze is groot: massief rond en vierkant stafmateriaal, ronde en vierkante buis en strip.

Cat-SB-tubes-and-bars_2.jpg

Stijlvolle hekwerken met het SB-Wire System van SB-Railing

De roestvaststalen kabels van het Wire System van SB-Railing zijn esthetische hoogstandjes. Hiermee creëert u stijlvolle hekwerken, die geschikt zijn voor vele toepassingen.

Cat-SB-Wire-system_3.jpg

Wood System van SB-Railing: alle onderdelen voor uw houten leuning

Het Wood System van SB-Railing voorziet in alle onderdelen die u nodig heeft voor het monteren en afwerken van een leuning van hout. Het Wood System van SB-Railing omvat een uitgebreid assortiment railingsteunen, adapters, buisverbinders en eindkappen voor het smaakvol afwerken van houten leuningen.

Cat-SB--Wood-system_2.jpg

Monteren, schoonmaken en onderhouden

In de categorie SB-Fix & Clean vindt u diverse artikelen voor de montage van de railingcomponenten en glasklemmen. Wij bieden u diverse lijmproducten om de onderdelen eenvoudig te kunnen monteren. Lees

voor gebruik eerst de lijmvoorschriften, deze zijn te raadplegen in het hoofdmenu. Ook bouten, schroeven

en glasklemtoebehoren vindt u hier.

Step2_2_2.jpg

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

bottom of page