top of page
intergas2-Custom.jpeg
intergas logo.png

INTERGAS

Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Die status verplicht ons om ook in energietransitie oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Oplossingen die gebaseerd zijn op objectieve data over het energieverbruik, zodat de consument de beste oplossing voor zijn woning kan kiezen. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en high tech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie. Daarbij geloven we in een toekomst waarin ruimte is voor meerdere warmte-oplossingen naast elkaar. Geavanceerde oplossingen als all electric en hybridetoestellen, maar ook de ‘conventionele’ gasgestookte cv-ketel. Zo zijn we voortdurend bezig om onze grenzen te verkennen en te verleggen. Ook in geografisch opzicht. We zijn actief van Coevorden tot Vancouver, van waaruit we de Noord-Amerikaanse markt bedienen. Het uitgangspunt is steeds hetzelfde: het ontwikkelen en produceren van betrouwbare warmtebronnen met een enorm hoog rendement.

INTERGAS

intergas logo.jpeg

Europark Allee 2

7742 NA

Coevorden

020-6225115
info@intergasverwarming.nl
www.intergas-verwarming.nl

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

PRODUCTEN

xtreme-slider-2022-2040x660.png

XTREME

Extreem hoog rendement op warmwater

INTERGAS EXTREME

 

De Intergas Xtreme is onze nieuwste cv-ketel. In de Xtreme toestellen van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.  Door dit hoge rendement gebruikt de Xtreme minder energie, zonder in te leveren op comfort.

De Intergas Xtreme maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Naast deze beproefde wisselaar wordt in de Intergas Xtreme gebruik gemaakt van een 2e warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze 2e warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen.

intergas extreme 24
intergas extreme 30

FLYER

xtreme_2022-314x320.png

XTREME 24

In de Xtreme 24 gaan prestaties, intuïtieve bediening, een modern design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.

Deze unieke eigenschappen maken de Xtreme 24 uitermate geschikt voor zowel de nieuwbouw als de vervangingsmarkt.

XTREME 30

In de Xtreme 30 gaan prestaties, intuïtieve bediening, een modern design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.

Deze unieke eigenschappen maken de Xtreme 30 uitermate geschikt voor zowel de nieuwbouw als de vervangingsmarkt.

XTREME 36

Door de toepassing van de tweede warmtewisselaar wordt een extreem hoog rendement behaald. De Xtreme 36 noemen wij niet voor niets de Xtreme, al vanaf een Q-brutotap van 9.000 MJ per jaar en een bruto-warmtebehoefte van 19.000 MJ per jaar voor verwarming bereikt het toestel zijn maximale rendement en mag gerekend worden met een jaartaprendement EPN van 1,15.

slider-xource-3-2040x660.jpeg

XOURCE WARMTEPOMP

Dé besparende all-electric oplossing

Intergas all-electric oplossing

Met het Intergas Xource warmtepompsysteem presenteert Intergas haar eerste All-electric oplossing. Het Intergas Xource warmtepompsysteem is een energiebesparend en milieuvriendelijk systeem, dat bedoeld is voor het verwarmen van de woning en het leveren van warm tapwater. Deze lucht/water warmtepomp wint energie uit de buitenlucht en bestaat uit:

► De binnenunit (Xource),
► De buitenunit (Xource 7 kW lucht/water warmtepomp),
► Het boilervat met 200 liter (IGC200) of 300 liter (IGC300) inhoud.

Het binnendeel van de Xource is een volledig in eigen beheer ontwikkelde Heat Pump Control Unit (HPCU) met een aantal zeer herkenbare Intergas features. De HPCU zorgt voor de koppeling en aansturing tussen de warmtepomp, de CV en watervoorziening. Het buitendeel, de lucht/water warmtepomp is een zogenoemd monobloc. Bij een monobloc-warmtepomp zijn alle onderdelen ingebouwd in één buitenunit die wordt verbonden aan het cv-systeem. Voor het gebruik van de bereiding van warm tapwater is er keuze uit voorraadvaten met 200 of 300 liter inhoud.

Slider-xtend-2040x400.jpeg

XTEND WARMTEPOMP

De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en werkt samen met een hoog rendement cv-ketel om je woning van verwarming en warm tapwater te voorzien. Op deze manier kun je tot wel 80% besparen op je gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

hreco-2040x660.jpeg

HRECO

Ecologisch wordt economisch

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van hoog rendement cv-techniek. Al meer dan 20 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van HR-ketels. De Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor onze huidige generatie HR-ketels, de Kombi Kompakt HReco.

Intergas HRECO 24

HRECO 24

De compacte ketel geschikt voor kleine woningen. In de HReco 24 wordt de vertrouwde Kombi Kompakt techniek in zijn meest ultieme vorm toegepast.

Al het goede is bewaard gebleven. Zoals de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak voor de gebruiker en installateur en de compacte afmetingen.

Intergas HRECO 30

HRECO 30

De compacte ketel geschikt voor middelgrote woningen. In de HReco 30 wordt de vertrouwde Kombi Kompakt techniek in zijn meest ultieme vorm toegepast.

Al het goede is bewaard gebleven. Zoals de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak voor de gebruiker en installateur en de compacte afmetingen.

Intergas HRECO 36

HRECO 36

De compacte ketel geschikt voor grote woningen. In de HReco 36 wordt de vertrouwde Kombi Kompakt techniek in zijn meest ultieme vorm toegepast.

Al het goede is bewaard gebleven. Zoals de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak voor de gebruiker en installateur en de compacte afmetingen.

Daikin - Intergas hybride

DAIKIN HYBRIDE

Natuurlijk verwarmen

De Daikin-Intergas hybride is de totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater. Dit unieke verwarmingssysteem bestaat uit een warmtepomp en buitenunit van Daikin en een HR-ketel van Intergas. De hybride levert optimale warmte, een grote hoeveelheid warm tapwater en comfort het hele jaar door. Ook bij buitentemperaturen beneden het vriespunt.

DAIKIN-INTERGAS 5KW
DAIKIN-INTERGAS 8KW VERWARMEN
DAIKIN-INTERGAS 8KW VERWARMEN EN KOELEN

DAIKIN-INTERGAS 5KW

De Daikin-Intergas hybride 5kW bevat een 5kW warmtepomp en een speciale variant van de Intergas HReco 36 voor verwarmen en warm tapwater. Zeer geschikt voor kleine en middelgrote woningen.

DAIKIN-INTERGAS 8KW VERWARMEN

De Daikin-Intergas hybride 8kW bevat een 8kW warmtepomp en een speciale variant van de Intergas HReco 36 voor verwarmen en warm tapwater. Zeer geschikt voor grote woningen.

DAIKIN-INTERGAS 8KW VERWARMEN EN KOELEN

De Daikin-Intergas hybride 8kW (koelen) bevat een 8kW warmtepomp en een speciale variant van de Intergas HReco 36 voor zowel koelen als verwarmen en warm tapwater. Zeer geschikt voor grote woningen.

Intergas hybride monobloc

HYBRIDE MONOBLOC

De natuurlijke combinatie

In deze hybride totaaloplossing wordt voor het verwarmen en het leveren van warm water van woningen het Monobloc 4kW van Daikin gecombineerd met een speciale Intergas Kombi Kompakt HReco 30 of 36. De ideale combinatie voor het reduceren van CO₂-uitstoot, het verminderen van energieverbruik en het verlagen van de energierekening. De benodigde warmte wordt zoveel mogelijk onttrokken aan de buitenlucht. Het hybride systeem is zo geprogrammeerd dat automatisch de juiste mix van verschillende technologieën wordt ingezet, voor een maximaal energierendement en optimaal comfort.

INTERGAS MONOBLOC HYBRIDE 28KW
INTERGAS MONOBLOC HYBRIDE 32KW

MONOBLOC HYBRIDE 28KW

De Daikin Intergas Monobloc Hybride 28 kW bevat een 4 kW warmtepomp van Daikin en een speciale variant van de HReco 30 voor het verwarmen van de woning en het leveren van warm tapwater. Deze toepassing is zeer geschikt voor de vervanging van bestaande producten in kleine en middelgrote woningen.

MONOBLOC HYBRIDE 32KW

De Daikin Intergas Monobloc Hybride 32 kW bevat een 4 kW warmtepomp van Daikin en een speciale variant van de HReco 36 voor het verwarmen van de woning en het leveren van warm tapwater. Deze toepassing is zeer geschikt voor de vervanging van bestaande producten in middelgrote en grote woningen.

INTERGAS SUPERFLOW

SUPERFLOW

Ongestoord genieten van warmwatercomfort

Het toestel zonder voorraadvat

Ongestoord genieten van een stortdouche? Of op meerdere punten gelijktijdig warmwater gebruiken? Dan is de Intergas Superflow dé oplossing. De Superflow van Intergas is de nieuwste innovatie op het gebied van warmwater doorstroomtoestellen. De Superflow is een hoogrendement warmwater doorstroomtoestel en levert een overvloedige hoeveelheid warmwater van constante temperatuur zonder dat er een voorraadvat nodig is.

INTERGAS SUPERFLOW 45KW
INTERGAS SUPERFLOW 60KW

SUPERFLOW 45KW

De Superflow 45kW combineert een aangename hoeveelheid warmwater met een zeer zuinige werking. Het Superflow doorstroommodel doet dit zonder dat een voorraadvat nodig is.

SUPERFLOW 60KW

De Superflow 60kW combineert een aangename hoeveelheid warmwater met een zeer zuinige werking. Het Superflow doorstroommodel doet dit zonder dat een voorraadvat nodig is. De 60kW uitvoering levert maar liefst 26 liter per minuut op 40°C en valt daarmee in een XXL-tappatroon.

INTERGAS HRE

HRE

De combiketel die écht alles combineert

De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die écht alles combineert. In dit moderne, compacte designtoestel bevindt zich de baanbrekende technologie die ‘dubbel HR’ wordt genoemd. Dankzij deze technologie ­combineert de Intergas Kombi Kompakt HRE een hoog rendement op tapwater met een hoog rendement op verwarming.

INTERGAS HRE 24/18

HRE 24/18

Zeer geschikt voor kleine woningen

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 A zorgt daar als geen ander voor.

INTERGAS HRE 28/24

HRE 28/24

Zeer geschikt voor middelgrote woningen

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A zorgt daar als geen ander voor.

INTERGAS HRE 36/30

HRE 36/30

Zeer geschikt voor grote woningen

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 A zorgt daar als geen ander voor.

INTERGAS HRE 36/48

HRE 36/48

Zeer geschikt voor grote woningen

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas Kombi Kompakt HRE 36/48 A zorgt daar als geen ander voor.

INTERGAS HR

HR

De ideale combiketel bestaat

De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte, een royale hoeveelheid warmwater, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Staan die eisen ook bovenaan uw wensenlijst? Dan valt uw keuze al snel op de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels: een serie hoog rendement combiketels van duurzame Nederlandse topkwaliteit.

INTERGAS HR 22

HR 22

De Intergas Kombi Kompakt HR 22 voorziet alle woonvertrekken van behaaglijke warmte. Maar zorgt tevens voor vorstelijke hoeveelheden warm water in uw keuken of badkamer. Zelfs de kleinste uitvoering (HR 22) kan gemakkelijk een gemiddelde woning verwarmen en levert ruim voldoende warm water voor normaal warmwatergebruik.

INTERGAS HR 28

HR 28

De Intergas Kombi Kompakt HR 28 voorziet alle woonvertrekken van behaaglijke warmte. Maar zorgt tevens voor vorstelijke hoeveelheden warm water in uw keuken of badkamer. Voor een comfortabele hoeveelheid warmwater is de HR 28 ideaal. Deze levert een krachtige douchestraal en een nóg sneller gevuld bad.

INTERGAS HR 28/24

HR 28/24

De Intergas Kombi Kompakt HR 28/24 voorziet alle woonvertrekken van behaaglijke warmte. Maar zorgt tevens voor vorstelijke hoeveelheden warm water in uw keuken of badkamer. Voor een comfortabele hoeveelheid warmwater is de HR 28/24 ideaal. Deze levert een krachtige douchestraal en een nóg sneller gevuld bad.

INTERGAS HR 36/30

HR 36/30

Maximaal comfort en maximaal besparen op energie? Kies dan de uitzonderlijk zuinige Intergas Kombi Kompakt HR 36/30. Met zijn hoge warmwatercomfort en het hoge jaartaprendement van maar liefst 89%, is hij uitermate geschikt voor een nieuwbouwwoning of voor de vervanging van een oude combiketel.

INTERGAS HRE SOLO

HRE SOLO

De soloketel voor iedereen

Kompakt-HRE-Solo-280x320.png

HRE SOLO 18

Zeer geschikt voor kleine woningen

Dit moderne, compacte designtoestel voorziet alle woonruimten van behaaglijke warmte. Een soloketel is de oplossing indien de gebruiker geen combiketel nodig heeft voor de warmwaterbereiding. En daarom uitermate geschikt in combinatie met een boiler.

INTERGAS HRE SOLO 24

HRE SOLO 24

Zeer geschikt voor middelgrote woningen

Dit moderne, compacte designtoestel voorziet alle woonruimten van behaaglijke warmte. Een soloketel is de oplossing indien de gebruiker geen combiketel nodig heeft voor de warmwaterbereiding. En daarom uitermate geschikt in combinatie met een boiler.

INTERGAS HRE SOLO 30

HRE SOLO 30

Zeer geschikt voor grote woningen

Dit moderne, compacte designtoestel voorziet alle woonruimten van behaaglijke warmte. Een soloketel is de oplossing indien de gebruiker geen combiketel nodig heeft voor de warmwaterbereiding. En daarom uitermate geschikt in combinatie met een boiler.

INTERGAS HRE SOLO 48

HRE SOLO 48

Zeer geschikt voor grote woningen

Dit moderne, compacte designtoestel voorziet alle woonruimten van behaaglijke warmte. Een soloketel is de oplossing indien de gebruiker geen combiketel nodig heeft voor de warmwaterbereiding. En daarom uitermate geschikt in combinatie met een boiler.

OPGENOMEN BESTEKTEKSTEN IN NBS

CV-KETEL, GAS Type KOMPAKT SOLO HRE \18A. \24A. \30A. \48A.

CV-COMBIKETEL, GAS Type KOMBI KOMPAKT HRE \24/18A. \28/24A. \36/30A. \36/48A.

CV-COMBIKETEL, GAS Type KOMBI KOMPAKT HRECO \24. \30. \36

CV-COMBIKETEL, GAS Type KOMBI KOMPAKT HR \22. \28. \28/24. \36/30.

CV-COMBIKETEL, GAS Type EXTREME  \24. \30. \36.

WARMTEPOMP MET WARMWATER BOILER XOURCE all-electric

HYBRIDE WARMTEPOMP Daikin-Intergas Hybride Warmtepomp NHYKOMB33AA + EHYHBH05A + EVLQ05CV3.

\Uitvoering: NHYKOMB33AA + EHYHBH08AV3 + EVLQ08CV3.\Uitvoering: NHYKOMB33AA + EHYHBH08AV3 + EVLQ08CV3

HYBRIDE WARMTEPOMP Daikin-Intergas Monobloc Hybride \Uitvoering: NHY2KOMB28A + EJHA04AAV3 \Uitvoering: NHY2KOMB32A + EJHA04AAV3

HYBRIDE WARMTEPOMP, ZONDER CV-KETEL XTEND \Uitvoering: Intergas Xtend add-on warmtepomp in

combinatie met bestaande CV-ketel.

DOORSTROOMVERWARMER, GAS Type: SUPERFLOW \45. \60.

bottom of page