top of page
tomasz-dzioch-vfcYk7JyRfU-unsplash.jpg
cropped-OpzetlogoJM-V2_300-dpi.png

JM TOTAALAFDICHTINGEN

Joost van der Zon, directeur van JM Totaalafdichtingen BV, brengt een schat aan ervaring in grote bouwprojecten met zich mee, van zijn werk als uitvoerder tot betonreparateur. Sinds 2012 leidt hij, samen met Misja Bakker, dit bedrijf dat gespecialiseerd is in luchtdicht bouwen, betonreparatie, waterdichte constructies en betoninjecties.

De flexibiliteit van het team valt Joost op. Voornamelijk bestaande uit vaste medewerkers, zorgt dit team voor een sterke saamhorigheid en betrouwbaarheid in projectuitvoering, wat vertrouwen opbouwt bij opdrachtgevers, voornamelijk aannemers. Op dit moment werken ze aan vijf grote bouwprojecten, waarbij ze hun kennis en ervaring ten volle benutten.

Een sleutel tot succes is het werken met loyale medewerkers, die als vaste teams naar projecten gaan. Deze samenwerking zorgt voor een soepele werkvloer waarop zij uitblinken.

Hoewel ze oorspronkelijk bekend waren vanwege betonreparatie, waterdichte constructies en betoninjecties, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een expert in luchtdicht bouwen. Dit kwam voort uit de groeiende eisen voor luchtdoorlatendheid bij nieuwbouwprojecten.

Joost benadrukt de focus van het bedrijf op toekomstbestendig bouwen. Ze zijn pioniers in luchtdicht bouwen en blijven vooroplopen in een markt waar dit steeds belangrijker wordt.

Wat hen onderscheidt, naast hun vakmanschap, is hun toewijding aan uitstekende service. Hoewel zelden nodig, staan ze garant voor een vlekkeloze oplevering en bieden ze indien nodig uitmuntende nazorg aan opdrachtgevers.

JM Totaalafdichtingen BV is niet alleen bekwaam in hun vakgebied, maar hun inzet voor kwaliteit en betrouwbaarheid maken hen een opvallende speler in de bouwsector.

 

JM TOTAALAFDICHTINGEN

JM totaalafdichtingen klein.jpg

Braken 16

1713 GC

Obdam

0226 724 120
info@jmtotaalafdichtingen.nl
www.jmtotaalafdichtingen.nl

  • Facebook
linkedin icon.gif

ONZE DIENSTEN

JM Totaalafdichtingen BV is expert in luchtdicht bouwen, waterdicht bouwen, betoninjectie en betonreparatie.

luchtdicht-pagina-diensten-jm.jpg

LUCHTDICHT BOUWEN

Wij werken met hoogwaardige liquid rubber, omdat dit het beste product is voor luchtdicht bouwen en kan altijd buiten verwerkt worden.

waterdicht-pagina-diensten-jm.jpeg

WATERDICHT BOUWEN

Waterdicht bouwen met Barraseal of Liquid Rubber, bewezen geschikt om o.a. kelders waterdicht te maken of een waterdichte laag aan te brengen.

JM-Header-2-1024x446-kopie.jpeg

BETON INJECTEREN

Betoninjectie onder hoge of lage druk. Scheuren in het beton dichten met betonreparatie voor zelfs de diepste scheuren.

JM-Totaalafdichtingen-medewerker-in-de-bouw-diensten.jpeg

BETONREPARATIE

Beton is een duurzaam product dat het waard is om gerepareerd te worden. Uw beton is onze zorg: betonreparatie door ervaren specialisten. 

bottom of page