top of page
kempen banner.jpg

KEMPEN CLADDING

Kempen Cladding heeft bijna 19 jaar expertise in het leveren en monteren van gevel- en daksystemen. We bieden een breed scala aan producten, variërend van geïsoleerde tot enkelwandige dak- en gevelbekleding in verschillende materialen zoals gecoat staal en aluminium, beschikbaar in diverse kleuren en profileringen.
 

Naast dit assortiment verzorgen we ook kunststof en bitumineuze dakbedekkingen, stalen vloerplaten voor vrijdragende betonvloeren, lichtstraten, lichtkoepels en aluminium goten. Als marktleider hebben we altijd een passende oplossing voor elk dak- en gevelproject.
 

In een competitieve markt onderscheiden we ons door onze extra inzet. Kempen Cladding is flexibel en biedt een zeer persoonlijke service met een focus op kwaliteit. We streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit, niet alleen op prijs.
 

Bij ons geen verrassingen achteraf; we houden ons aan afspraken, inclusief financiële. Met onze inzet en jarenlange ervaring zijn we ervan overtuigd dat we ook voor u een betrouwbare partner kunnen zijn.
 

Werk bij Kempen Cladding: Met ons hechte team van vaste medewerkers werken we dagelijks aan uitdagende projecten in Nederland. Er is ruimte voor ontwikkeling in een prettige, directe werkomgeving.
 

We hechten waarde aan kwaliteit, zowel in onze projecten als bij onze medewerkers. Doorgroeimogelijkheden, studiekansen en werk-leertrajecten zijn ruim voorhanden. Onze sector is uniek; nieuwe medewerkers zijn vaak verrast door de diversiteit, teamgeest en verantwoordelijkheid van het werk."

KEMPEN CLADDING

kempen cladding logo klein.jpg

Kennedylaan 16a 

5571 KC

Bergeijk

0497 - 55 65 30
info@kempencladding.nl
www.kempencladding.nl

bottom of page