top of page
Klaver-Fietsparkeren-fietsenstalling-Cubic-2ParkUp-Tinggi-Tower17.jpeg
klaver.png

KLAVER FIETSPARKEREN

Klaver Fietsparkeren is een unieke Nederlandse onderneming met expertise op het gebied van fietsmobiliteit. Al meer dan 30 jaar zijn wij toonaangevend en vernieuwend in de fietsparkeerwereld. Door het introduceren van voorvorkondersteuning hebben wij bij veel gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland voor een passende fietsparkeer oplossing gezorgd.

Voor elke situatie een unieke invulling

Wij richten ons uitsluitend op het fietsparkeren waardoor onze opdrachtgevers ons weten te vinden met vraagstukken als ruimtegebrek, zwerffietsen of foutparkeerders. Onze oplossing is gericht op gebruiksgemak, veiligheid voor de fietser en maximale benutting van de ruimte. Hierdoor zijn wij een veelgevraagde adviseur en leverancier op het gebied van fietsparkeren.

Innovatie en maatwerk

Innovatie is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Wij ontwikkelen, begeleiden en realiseren projecten én

 

 

producten op het gebied van fietsparkeren.Onze fietsparkeeroplossingen zijn altijd gericht op de unieke situatie van onze opdrachtgevers.

 

 

Sociaal ondernemen

Als organisatie zijn wij vooruitstrevend op het gebied van verantwoord ondernemen en Social Return. De mens staat bij ons centraal. Een groot deel van onze arbeidsuren wordt ingevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hun kwetsbare positie is het uitzicht op werk minder florissant. Veel van deze mensen willen graag een baan, maar het lukt ze niet om ergens onderdak te krijgen.

 

Klaver maakt hier werk van en biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans. Op het gebied van Social Return on Investment (SROI) zijn wij inmiddels een voorbeeld voor de markt. In deze solide omgeving dagen wij onze medewerkers voortdurend uit tot ontplooiing, creativiteit en ondernemerschap.

KLAVER FIETSPARKEREN

KLAVER LOGO KLEIN.jpg

Weberstraat 5

7903 BD

Hoogeveen

052 - 8310013
info@klaverfietsparkeren.nl
www.klaverfietsparkeren.nl

  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
corporate-brochure-klaver-fietsparkeren.jpeg

PRODUCTEN

mamba-praktijk-2-1-e1622634969298.jpeg
banner-klaver-fietsparkeren-rug-groningen.jpeg
Busstation-Uithoorn-CycleStore-T-Hide-DZ-Cluster-DZ-VP-8-e1615901284878.jpeg
ee-scaled-e1608124656171.jpeg
Viper-fietsenrekken-bij-NHL-Hogeschool-Leeuwarden-scaled.jpeg
serviceproducten-e1620221700169.jpeg

NBS besteksystematiek, nbs bouwmaterialen, nbs-sfb, bim, archicad, revit, werksoorten, werksoortenclassificatie, bestek, bestekboek, bestekken, bestekschrijver, architect, uav2012, parametrisch ontwerpen

bottom of page