top of page
KSML-logo-header2.jpeg
Bovenloopkranen_geel_KSML_bannre-1600x300.jpeg

KSML

KSML is een dynamisch bedrijf met ruime expertise in de hijstechnologie. Dit zorgt ervoor dat wij met ons team garant staan voor service en kwaliteit en u een totaaloplossing kunnen bieden voor hijs-en heftechniek. Vanuit diverse regio's bedienen wij onze klanten in de Benelux en Duitsland. Wij streven continu naar vernieuwing en zijn voortdurend in gesprek met onze leveranciers voor het verbeteren van onze producten. U vindt onze hoofdvestiging in Wolvega. Daarnaast hebben wij nog een vestiging in Eemsdelta, Leeuwarden en in Duitsland.

Missie: KSML STAAT VOOR PASSIE IN KRANEN
KSML is een kraanservice organisatie die staat voor kwaliteit:

  • Een gezonde zakenpartner die meedenkt met de klant waar het gaat om kostenbesparing, productiviteitsverhoging en verbetering van de veiligheid.

  • Een zakenpartner die vertrouwen wekt door goed opgeleid en ervaren personeel.

  • Een zakenpartner die het nakomen van afspraken hoog in het vaandel heeft staan. ​

Visie: ALTIJD DE BESTE OPLOSSING, ALTIJD DE BESTE KWALITEITKSML zal iedere keer alles doen om haar klanten de beste oplossing te bieden; om alle vragen te beantwoorden. KSML wil uitblinken als het gaat om initiatief, kennis en aandacht. KSML wil gewaardeerd worden om de betrouwbaarheid en snelheid. Als klant zult u dit ervaren in de dagelijkse praktijk en samenwerking gedurende het gehele traject van offerte tot oplevering en aftersales.

 

Anna_profielfoto_vierkant2.jpeg

KSML is opgericht door Anna van Lang. Als directeur eigenaar staat zij aan het roer van deze succesvolle onderneming. Ruime ervaring in de hijstechnologie maken KSML tot een Specialist in de Hijstechniek. Met de kundigheid van het gehele team, zorgen wij ervoor dat KSML garant staat voor SERVICE en KWALITEIT.

KSML

KSML logo klein.png

Zeeweegbree 1

8472 BD

Wolvega

0561-476540

​info@ksml.nl

www.ksml.nl

  • Facebook
  • Twitter
bottom of page