top of page
Kupan banner.jpeg
logo kupan.png

H45

TIMMERWERK EN BINNENINRICHTING

H44

PLAFOND- EN WANDSYSTEMEN

H30

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

KUPAN

"Ontdek bij Kupan oplossingen voor vochtbestendige, hygiënische, en stootvaste omgevingen, met aandacht voor design. Als een financieel stabiel familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring, verbindt Kupan zich als wereldwijde speler in diverse sectoren met compact High Pressure Laminate (HPL).

Ons toegewijde team van adviseurs, ontwerpers en engineers staat klaar met innovatieve en hoogwaardige producten die perfect passen bij hedendaagse behoeften wereldwijd. Dankzij onze geavanceerde 3D-ontwerpsoftware bieden we vooruitzicht met gedetailleerde visualisaties van projecten, zelfs virtueel in onze showroom.

Met een eigen state-of-the-art fabriek en samenwerkingen met top-HPL-leveranciers zoals Fundermax, Trespa en Formica, biedt Kupan een breed scala aan producten, van sanitaire wanden tot lockers en cleanroommeubilair. We werken ook samen met gerenommeerde leveranciers zoals Assa Abloy Mauer en Reginox.

Onze wereldwijde service strekt zich uit via een uitgebreid netwerk van dealers, terwijl onze eigen ervaren montageploegen zorgen voor zorgvuldige installatie en aanpassing aan diverse bouwkundige omstandigheden.

 

Met speciale focus op sectoren als cleanrooms, laboratoria en high-security omgevingen, bieden we gespecialiseerde monteurs met de juiste kwalificaties. Of het nu gaat om kleine bestellingen of grootschalige projecten, Kupan staat klaar om eerlijk advies, snelle levering en concurrerende prijzen te bieden.

 

Neem contact met ons op via 0315-760060 of stuur een e-mail naar info@kupan.com voor meer informatie."

KUPAN

kupan logo klein.jpg

Dames Jolinkweg 4 

67051 DL

Varsseveld

0315 - 760060
info@kupan.nl

www.kupan.com

bottom of page